Ray-Ban Erika

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
21 Resultaten

Koop uw kleurrijke Ray-Ban Erika online bij Mister Spex

Mister Spex biedt ruim 3.000 brillen en zonnebrillen van meer dan 90 designers aan. Bekijk de hele collectie in onze online winkel en pas onze brillen meteen dankzij onze 3D-technologie. Ontdek online welke bril u het beste staat. Onze Ray-Ban Erika is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Daarom is deze Ray-Ban bril vooral geliefd bij dames en kinderen, maar ook heren zijn er helemaal weg van. Ook zij kunnen deze bril online bij Mister Spex kopen.

Een kleurrijke Ray-Ban Erika voor het hele gezin

Ray-Ban is een vooraanstaand merk van brillen en zonnebrillen. Wij hebben verschillende types van Ray-Ban brillen in onze online winkel. Maar het meest kleurrijke model van hen allemaal is de Ray-Ban Erika. Het doorlopende frame is verkrijgbaar in allerlei bonte kleuren, van rood over groen of blauw naar paars en geel. Maar ook zwart en goud doen het traditioneel goed. Het vrij tijdloze model van bril of zonnebril komt door dat felle kleurtje helemaal tot leven. Bij een montuur van Ray-Ban Erika horen vanzelfsprekend stijlvolle glazen. Ook die glazen komen in verschillende tinten die u naar hartenlust met de gekozen kleur voor het frame kunt combineren. Meestal worden de neutrale glazen op sterkte bij een Ray-Ban Erika vervangen door getinte glazen op sterkte. U hebt de keuze tussen glazen met een egale kleur tot glazen waar een verloop in zit. Bijvoorbeeld van bruin naar geel of van rood naar roze. Verder komen de glazen ook in een groene, paarse, blauwe of een donkere tint die dicht tegen het zwart aanleunt. De grote variatie aan mogelijkheden maakt de Ray-Ban Erika geliefd bij een groot publiek. Niet alleen dames en heren zijn er helemaal weg van. Ook kinderen vinden de Ray-Ban Erika geweldig, maar dan uiteraard in een kleiner formaat.

Een stevig montuur en gekleurde glazen op sterkte

Bij elke Ray-Ban Erika of andere bril in onze online winkel vindt u meer uitleg over de gebruikte materialen voor het montuur en de glazen, het gewicht van de bril, de breedte van het montuur, de glazen en de neusbrug en de lengte van de brillenpoten. Op de foto's ziet u in welke kleuren de Ray-Ban Erika verkrijgbaar is en welke glazen worden meegeleverd. Het montuur van de Ray-Ban Erika bestaat meestal uit een mengeling van metaal en kunststof, waarbij het frame rond de glazen uit stevig kunststof en de brilpoten uit titanium zijn vervaardigd. De glazen voor deze bril of zonnebril van het merk Ray-Ban komen op de gewenste sterkte. De glazen hebben bovendien een kraswerende laag en een clean coating, zijn breukvast en super ontspiegelend en hebben ook een uv-filter. Pas onze brillen online via onze 3D-technologie om te kijken welke Ray-Ban Erika het beste bij u past. Wilt u de bril ook op uw neus voelen? Dan mag u tot tien dagen lang vier brillen uitproberen. Neem voor meer uitleg en advies gratis contact op met onze klantenservice, of maak meteen een online afspraak met onze partneropticien bij u in de buurt voor een oogmeting en kleine correcties. Bij Mister Spex staan kwaliteit, advies en service centraal. Koop daarom uw Ray-Ban Erika nu in de online winkel van Mister Spex.

Nog even alle voordelen van Mister Spex op een rijtje

  • Wij hebben een ruime collectie van 3.000 brillen, waaronder de kleurrijke Ray-Ban Erika

  • Al onze brillen en zonnebrillen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte

  • Voor een oogmeting kunt u terecht bij één van onze partneropticiens bij u in de buurt

  • Mister Spex draagt kwaliteit, advies en service hoog in het vaandel

  • U koopt bij ons een Ray-Ban Erika met stevig montuur en super kwaliteitsglazen

  • Onze brilglazen hebben onder meer een kraswerende laag en clean coating

  • Pas al onze brillen, sportbrillen en zonnebrillen online dankzij onze 3D-technologie

  • Probeer thuis tot tien dagen lang vier brillen uit onze online winkel uit

  • U betaalt geen verzendingskosten wanneer u online Ray-Ban brillen bij Mister Spex koopt of retourneert

  • Wij geven een 30 dagen geldteruggarantie op al uw online aankopen bij Mister Spex

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel