Zonnebrillen

Kleine zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
345 Resultaten

Kleine zonnebrillen bij Mister Spex

Bij Mister Spex shopt u goedkope design brillen tegen kortingen van wel 55 procent. Naast topmerken zoals Ray-Ban, Miu Miu, Prada, Gucci, Dolce & Gabbana en Céline, maakt u er kennis met het Mister Spex huismerk: Mister Spex Collection. De ruim 8.000 modellen brillen en zonnebrillen zijn zorgvuldig geselecteerd en variëren van klassiek tot super trendy. Ongeacht uw leeftijd, stijl of precieze oogafwijking: bij Mister Spex slaagt u gegarandeerd.

Kleine zonnebrillen bij Mister Spex hebben een montuurbreedte tot 139mm en een glasbreedte tot 49mm. Ze zijn bijzonder geschikt voor kinderen of volwassenen met een smal gezicht, maar worden ook graag besteld door mensen die een voorkeur hebben voor subtiele, niet te opvallende zonnebrillen. De collectie kleine zonnebrillen bij Mister Spex bestaat uit merken zoals Joop, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lozza, Spektre en Ray-Ban. In het filtermenu in de linker kolom geeft u aan naar welk merk uw voorkeur uitgaat.

Bijzonder trendy zijn kleine zonnebrillen met een rond montuur. Ze hebben een klassieke vintage uitstraling en zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, paars of zwart. Ook de glazen zijn gekleurd en verkrijgbaar in onder andere rood, blauw, roze, goud en pilootgroen. Kenmerkend is het relatief dikke frame en de stevige pootjes, die de zonnebrillen een stoere, trendy uitstraling verlenen. Een deel van de frames heeft een klassieke havanna-goud look.

Kleine zonnebrillen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar in hout, kunststof, metaal en titaan. De verschillende materialen gaan gepaard met verschillende voordelen. Zo is kunststof makkelijk te bewerken en daardoor verkrijgbaar in verrassende vormen en designs, en is hout bijzonder trendy. Titaan daarentegen is roestvrij waardoor het uitstekend kan tegen water, zweet en zonnebrandcrème. Naar welk materiaal uw keuze uitgaat, is dus afhankelijk van uw modestijl, uw levensstijl en uw draagcomfortbehoeftes.

Kleine zonnebrillen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar op sterkte en met multifocale glazen. Het voordeel van een zonnebril op sterkte is dat de bril op sterkte niet altijd overal mee naartoe gesleept hoeft te worden. Bovendien hoeft de zonnebril niet te worden gecombineerd met contactlenzen. Glazen zijn bij Mister Spex van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ze worden geproduceerd door de vooraanstaande fabrikanten Seiko en Hoya en zijn standaard uitgerust met een uv-filter, een krasbestendige laag en super anti-reflectie.

Heeft u niet eerder een kleine zonnebril gedragen of wilt u eens kiezen voor een ander merk, dan komt de online paskamer van Mister Spex goed van pas. U kunt er, door middel van uw webcam, zoveel zonnebrillen passen als u wilt. Past een kleine zonnebril toch niet helemaal goed bij uw gezicht, neemt u gewoon een kijkje bij de andere 8.000 modellen in onze shop. Succes verzekerd!

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel