We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Matthew Williamson
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Matthew Williamson bij Mister Spex

De stijl van Matthew kenmerkt zich door veelal ronde vormen. Zijn inspiratie haalt hij uit artistieke invloeden van over de hele wereld. Na zijn succesvol afstuderen in Londen in 1994, is het merk Matthew Williamson Ltd opgericht in 1997. Hij werd pas echt beroemd door zijn deelname aan shows zoals die van de London Fashion Week. Beroemde modellen laten zich graag zien met creaties van Williamson.

De brillen van Matthew Williamson zijn trendy en bij de tijd te noemen. Wie graag hip voor de dag wil komen, laat zich zien met de creaties van Williamson. De brillen lenen zich uitstekend om geshowed te worden in het uitgaansleven. De gebruikte monturen zijn van metaal of kunststof en zijn leverbaar in diverse trendy kleuren. Naast ronde modellen, worden er ook aviator en vlinder modellen van dit merk aangeboden. Om je ogen te beschermen tegen schadelijke straling, zijn alle brillen voorzien van een UV400 filter.

Bij Mister Spex kunt u thuis 4 brillen gratis uitproberen, zonder aankoop verplichting. Uw zending via DHL is online te volgen via een track en trace code. Retourneren is altijd gratis. Met behulp van onze 3D virtual fitting service kunt u kijken of de gekozen brillen bij u passen. Als extra service zijn alle brillen voorzien van extra gehard glas en een antireflectie laag.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.