Nu je favoriete leesbril vinden 

ReNu MPS

All-in-One vloeistof

 ReNu MPS front view

ReNu MPS All-in-One vloeistof

De milde multi-oplossing ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ voor zachte lenzen heeft een erg zachte textuur. De allround vloeistof is speciaal ontwikkeld voor gevoelige ogen. Je kunt er zachte of silicone hydrogel lenzen mee reinigen, desinfecteren en verzorgen. De contactlenzen zitten daardoor erg lekker en je beschermt je ogen tegen schadelijke afzettingen uit zowel de omgeving als van je ogen zelf. Draag je je lenzen dagelijks, dan raden we je aan om voor het indoen en na het uitdoen ervan een paar eenvoudige reinigingsstappen te doorlopen. Voor de gezondheid van de ogen en voor een helder zicht is het belangrijk dat je lenzen regelmatig worden gereinigd, gedesinfecteerd en voldoende vochtig worden gemaakt. ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ is daarvoor perfect, want de multi-oplossing reinigt, desinfecteert en spoelt de contactlenzen af. Je hoeft dus zelf bijna niks te doen! Je kunt de lenzen ook 's nachts in de vloeistof bewaren. De oplossing verwijdert bovendien eiwitten van je lenzen, waardoor je lenzen altijd gezond en aangenaam aanvoelen.


De all-in-one oplossing ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ voorziet je contactlenzen constant van vocht, waardoor ze de hele dag door prettig aanvoelen.


De maandverpakking 360 ml van ReNu MPS™ Sensitive Eyes™ is perfect voor op reis. In het bijpassende contactlensdoosje bewaar je je contactlenzen op, zodat ziektekiemen en bacteriën er niet bij kunnen.

Beschikbare varianten

Bezorging 2-4 dagen

Gratis bezorging v.a. € 39,00

Prijs

incl. BTW

Kosteloos € 3,90

€ 14,95

€ 41,53 per 1l

Je bespaart N/A

 

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel