Nu je favoriete leesbril vinden 

Opti Free Puremoist

All-in-One vloeistof

 Opti Free Puremoist front view

Opti Free Puremoist All-in-One vloeistof

Alle voordelen op een rijtje:

 • Perfect voor droge ogen
 • Makkelijk te gebruiken dankzij all-in-one systeem
 • Voor alle zachte contactlenzen
 • Speciaal geschikt voor silicone hydrogel
 • De Opti-Free PureMoist bindt vocht perfect

  Lenzen die lange tijd lekker zitten: dat is de belofte van de Opti-Free PureMoist van contactlensspecialist Alcon. De all-in-one oplossing voor zachte contactlenzen is voorzien van de gepatenteerde HydraGlyde Moisture technologie die lenzen 16 uur lang fris houdt. De unieke formule van de matrix trekt vocht aan en slaat het op, zodat het hele oppervlak van de lenzen wordt bedekt met een soort kussentje van vocht. Hierdoor zitten de lenzen lange tijd lekker.

  Premium producten met HydraGlyde

  De Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie silicone hydrogel contactlenzen. Met lenzen zoals de Air Optix plus HydraGlyde komt de innovatieve werking van deze multifunctionele desinfecterende oplossing perfect tot zijn recht. De maandlenzen hebben dezelfde HydraGlyde Moisture matrix die ook in de lenzenvloeistof zit. Hierdoor kan de oplossing het vochtkussen rondom het lensoppervlak optimaal ondersteunen. Het resultaat? Je contactlenzen zitten iedere dag weer ontzettend lekker!

  Eén verzorgingsproduct voor alles

  Reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren: de Opti-Free PureMoist doet alles wat je lenzen qua verzorging nodig hebben. De combinatieoplossing werkt volgens het all-in-one systeem en zorgt voor betrouwbare desinfectie en doeltreffende reiniging. De verschillende maten, die allemaal worden geleverd met een lensbakje, sluiten perfect aan bij jouw wensen. De fles van 240 ml is extra plat, zodat je hem goed kunt meenemen als je langer op reis gaat. De verpakking met 4 vloeistoffen past perfect bij een verpakking met 6 maandlenzen.

  Beschikbare varianten

  Gratis bezorging v.a. € 39,00

  Prijs

  incl. BTW

  Kosteloos € 3,99

  € 13,95

  € 46,50 per 1l

  Je bespaart N/A

  Dit product is momenteel niet op voorraad. Het is binnenkort weer leverbaar.

   

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel