Nu je favoriete leesbril vinden 

Boston Flightpack

All-in-One vloeistof

 Boston Flightpack front view

Boston Flightpack All-in-One vloeistof

Lenzenvloeistof voor harde contactlenzen

Bausch & Lomb hebben de perfecte lenzenvloeistof ontwikkeld voor mensen die veel vliegen: de Boston All-in-One Solution Flightpack. Dankzij het meegeleverde zakje kun je je lenzenverzorgingsproducten gemakkelijk meenemen in je handbagage.

De twee flesjes vullen elkaar perfect aan en maken zo een perfecte verzorging voor alle harde, zuurstofdoorlatende lenzen mogelijk. De Boston Advance lensreiniger reinigt en beschermt je lenzen met speciale deeltjes, zodat zelfs hardnekkige aanslag helemaal wordt verwijderd. De Boston Advance bewaarvloeistof is daarentegen bedoeld voor het bevochtigen, bewaren en desinfecteren van je lenzen. Doordat er een beschermende laag op het lensoppervlak wordt gevormd, worden vet- en eiwitafzettingen gereduceerd. Dankzij deze optimale bevochtigingseigenschappen zitten je lenzen lange tijd lekker. Dit product heeft een erg goede desinfecterende werking en draagt zo bij aan de gezondheid van je ogen.

De Flightpack van de Boston all-in-one oplossing van Bausch & Lomb bestaat uit een lensreiniger van 30 ml, een vloeistof waarin je de lenzen bewaart van eveneens 30 ml, een lensbakje en een zakje voor in je handbagage.

Beschikbare varianten

Bezorging 2-4 dagen

Gratis bezorging v.a. € 39,00

Prijs

incl. BTW

Kosteloos € 3,90

€ 9,95

€ 16,58 per 100ml

Je bespaart N/A

 

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel