Nu je favoriete leesbril vinden 

TrueLens All in 1 Advanced 350ml

All-in-One vloeistof

TrueLens TrueLens All in 1 Advanced  350ml front view

TrueLens All in 1 Advanced 350ml All-in-One vloeistof

Hygiëne is het allerbelangrijkste bij contactlenzen. Om je ogen gezond en je lenzen schoon en functioneel te houden, biedt het merk TrueLens de All-in-1 Advanced verzorgingsoplossing: een combinatieoplossing met extra eiwitverwijderaar.

De vloeistof is speciaal ontwikkeld voor alle soorten zachte lenzen, waaronder de nieuwe generatie silicone hydrogel lenzen. In de loop van een dag hopen verontreinigingen zoals stof, vuil of make-up zich steeds meer op je lenzen op. Als deze verontreinigingen bijzonder hardnekkig zijn, kan de TrueLens All-in-1 Advanced vloeistof uitkomst bieden. De vloeistof bevat een speciaal middel dat eiwitten verwijdert. Het reinigt de lenzen grondig en kan daarnaast gebruikt worden om de lenzen te ontsmetten, bevochtigen, bewaren en spoelen. Kortom: Een ideale lenzenvloeistof voor iedereen die niet teveel tijd en moeite wil stoppen in de verzorging van de lenzen.

De TrueLens All-in-1-Advanced combinatievloeistof wordt geleverd als 350 ml fles inclusief lenshouder om je lenzen in te bewaren.

Beschikbare varianten

Bezorging 2-4 dagen

Gratis bezorging v.a. € 39,00

Prijs

incl. BTW

Kosteloos € 3,90

€ 9,95

€ 28,43 per 1l

Je bespaart N/A

 

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel