Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Klanten werven klanten

Wie kan klanten aanwerven?

Iedereen die reeds klant is van Mister Spex. U heeft reeds één of meerdere bestellingen geplaatst bij Mister Spex en bent tevreden over onze service? U kan ons dan aanbevelen en wij belonen u met een voucher van 10 Euro voor elke nieuwe aangeworven klant.

Wie kan ik aanwerven?

Na het plaatsen van elke bestelling krijgt u uw persoonlijke link voor het werven van vrienden. Stuur deze link naar uw vrienden verder. Met één klik op deze link bekomen uw vrienden een kortingsvoucher van 10 Euro. Wanneer uw vrienden deze kortingsvoucher gebruiken en de aangekochte bestelling behouden, krijgt u ook een kortingsvoucher van 10 Euro.

Wat is mijn voordeel?

Bij elke nieuw geworven klant bekomt u een 10 Euro kortingsvoucher. Als tevreden klant kan u uw vrienden en verwanten snel en eenvoudig een klein plezier doen. Ieder door u geworven klant bekomt een nieuwe klant voucher ter waarde van 10 Euro.

Wanneer en hoe bekom ik de voucher?

Wanneer de door u geworven vriend bij Mister Spex een aankoop gedaan heeft en deze niet binnen de 30 dagen retourtermijn naar ons heeft teruggezonden, sturen wij u de voucher automatisch per mail naar u toe, op het mailadres waar uw account is op geregistreerd. De verwerking neemt gemiddeld 21 werkdagen in in beslag.

Welke voorwaarden gelden voor mijn voucher?

Uw voucher geldt voor het volledig assortiment op onze online webshop misterspex.nl, cadeaubonnen niet inbegrepen. De voucher is geldig voor 6 maanden na ontvangst. Het minimumaankoop bedrag bedraagt 30 Euro na retouren. Een cash uitbetaling van de voucher is niet mogelijk.

Welke voorwaarden gelden voor de nieuwe klanten voucher?

De nieuwe klanten voucher voor vrienden heeft een waarde van 10 Euro met een minimum aankoopbedrag van 30 Euro na retouren. De voucher is geldig op het volledig assortiment op onze online webshop misterspex.nl, Cadeaubonnen niet inbegrepen.

Voorwaarde / beperkingen

Gelieve er rekening mee te houden dat het niet toegelaten is om op al onze websites van Mister Spex GmbH, met inbegrip van onze sociale media netwerken, zoals Facebook.com/misterspex, Google+, Frame-magazine te werven. Tevens zijn ook websites met de volgende inhoud uitgesloten: Pornografie, geweld, wapens, illegale inhoud, kansspelen, Volwassen inhoud van elke aard. Het zelf aanwerven alsook het werven van gezinsleden in de eigen woning zijn uitgesloten. Bij inbreuk van deze voorwaarde, behouden wij ons het recht om de aanwervingsvoucher in te trekken en terug te vorderen. Bij inbreuk tegen deze richtlijnen zijn wij genoodzaakt om u uit het klanten-werven-klanten programma te halen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.