We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Anon
Verwijder alle filters

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Anon Sportbrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Anon sportbrillen bij Mister Spex

Anon sportbrillen is een merk dat het maken van de beste bril zelf als een sport ziet. Het Engelse bedrijf sponsort een groot aantal bekende wintersporters, maar laat hen ook meedenken over het beste design voor de brillen. Kijkt u maar eens naar de zeer uitgebreide collectie brillen van Anon bij Mister Spex en u zult zien dat het bedrijf er alles aan doet zich te onderscheiden van andere fabrikanten.

Voor een online opticien is een bedrijf als Anon een zeer welkome partner. Het bedrijf levert altijd kwaliteit en de brillen zijn een zeer geschikte keuze als u op wintersport gaat. Anon sportbrillen zijn helemaal afgestemd op een zo plezierig mogelijk verblijf in de besneeuwde bergen, maar er zijn ook modellen voor zwemmers en wielrenners. Anon gelooft er daarbij in dat mensen zich moeten kunnen onderscheiden en heeft daarom een breed assortiment modellen ontworpen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel professionele snowboarders en skiërs er voor hebben gekozen om met het merk samen te werken. Zo is het dankzij Anon's speciale Magna-Tech technologie mogelijk razendsnel het glas in een bril te vervangen door een ander model.

Als u er voor kiest om een Anon sportbril te kopen, dan biedt Mister Spex u allerhande voordelen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld vier modellen uitkiezen en deze tien dagen op proef thuis krijgen. Zo kunt u uitgebreid bekijken welk model het beste bij u past. Deze service van Mister Spex is geheel gratis.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.