Anon Sportbrillen

(1)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 1 van 1

Anon sportbrillen bij Mister Spex

Anon sportbrillen is een merk dat het maken van de beste bril zelf als een sport ziet. Het Engelse bedrijf sponsort een groot aantal bekende wintersporters, maar laat hen ook meedenken over het beste design voor de brillen. Kijkt u maar eens naar de zeer uitgebreide collectie brillen van Anon bij Mister Spex en u zult zien dat het bedrijf er alles aan doet zich te onderscheiden van andere fabrikanten.

Voor een online opticien is een bedrijf als Anon een zeer welkome partner. Het bedrijf levert altijd kwaliteit en de brillen zijn een zeer geschikte keuze als u op wintersport gaat. Anon sportbrillen zijn helemaal afgestemd op een zo plezierig mogelijk verblijf in de besneeuwde bergen, maar er zijn ook modellen voor zwemmers en wielrenners. Anon gelooft er daarbij in dat mensen zich moeten kunnen onderscheiden en heeft daarom een breed assortiment modellen ontworpen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel professionele snowboarders en skiërs er voor hebben gekozen om met het merk samen te werken. Zo is het dankzij Anon's speciale Magna-Tech technologie mogelijk razendsnel het glas in een bril te vervangen door een ander model.

Als u er voor kiest om een Anon sportbril te kopen, dan biedt Mister Spex u allerhande voordelen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld vier modellen uitkiezen en deze tien dagen op proef thuis krijgen. Zo kunt u uitgebreid bekijken welk model het beste bij u past. Deze service van Mister Spex is geheel gratis.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel