We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Electric
Verwijder alle filters

Brillen voor

Maat

  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Electric Sportbrillen


Electric sportbrillen bij Mister Spex

Electric sportbrillen zijn nu verkrijgbaar bij Mister Spex. Electric is nog een relatief jong merk uit het jaar 2000. Het is afkomstig uit Californië en richt zich vooral op de sportbrillen. Electric is een stijlvol merk dat erg opvalt door de gekleurde monturen en de uitstekende kwaliteit.

De sportbrillen van Electric zijn gericht op de outdoor sport. Met name voor wintersporten zijn de brillen uitermate geschikt. Door het design en de handige elastieken band bent u ervan verzekerd dat het de juiste pasvorm heeft voor uw hoofd. De brilglazen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zoals brons en zilver. Ook de monturen hebben hippe en frisse kleuren die goed passen bij een wintersport. De bril is onder andere verkrijgbaar in blauw en wit. De goede kwaliteit van de bril is te verklaren omdat Electric onderdeel is van de Kering Group, een wereldwijde leider in luxe sport en lifestyle accessoires.

Mister Spex is Europa's favoriete online opticien met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten. Dat komt onder andere omdat Mister Spex een aanbod heeft van meer dan 2000 brillen van 60 verschillende designers. Om monturen uit te proberen kunt u voor 10 dagen nu 4 monturen thuis testen, dit is helemaal gratis.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.