We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op Accepteren te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Puma Sportbrillen

(1)
Producten 1 tot 1 van 1

Puma sportbrillen bij Mister Spex

In de basis is Puma en Adidas familie van elkaar. Twee broer begonnen in 1920 een bedrijf op het gebied van sportschoenen. Ondanks het succes wat Adolf en Rudolf Dassler met deze onderneming behaalden, ging uiteindelijk ieder zijn eigen weg. Aldolf begon met Adidas en Rudolf startte Puma. Wederom was er succes voor beide broers, maar dit keer was er ook rivaliteit. De klanten werden hier alleen maar beter van. Beide merken deden er alles aan om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en de prijs zo laag mogelijk. Puma heeft wel een aantal moeilijke jaren gehad, maar is inmiddels weer helemaal terug op de markt. Vandaag de dag zijn beide merken zeer gewild en dat heeft natuurlijk een reden. Revolutionaire veranderingen en innovatieve technische processen, hebben de merken geen kwaad gedaan. Puma heeft in de loop der jaren de collectie stevig uitgebreid. Niet alleen schoenen, maar ook de kleding of andere sportproducten vallen goed in de smaak bij het publiek.

De Puma sportbrillen bij Mister Spex zijn een goed voorbeeld van de kwaliteit die Puma levert. Brillen van een niveau waar Mister Spex volledig achter staat. Als online opticien bieden we graag een collectie die op een goed niveau ligt. Zeker voor de Puma sportbrillen bij Mister Spex is dit van toepassing. Als één van de grootste sport specialisten van de wereld hebben zij een collectie met verschillende modellen voor iedere sport. De Puma sportbrillen bij Mister Spex zijn er voor verschillende activiteiten, zowel voor watersporten als bijvoorbeeld voor golf. De hoogwaardige materialen, beste technologieën en het uitgekiende design zorgen voor een perfecte look. Dit wilt u natuurlijk eerst zelf zien en dat kan via onze moderne 3D technologie of u bestelt de bril op proef. U kunt tot vier brillen thuis passen, zit er niets tussen dan stuurt u ze gewoon binnen 10 dagen weer terug.

Ook als u de bril gekocht heeft en niet tevreden bent, dan kunt u de bril binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Europa 's favoriete online opticien Mister Spex heeft meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten, mede dankzij onze goede service.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.