We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op Accepteren te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Ray-Ban Sportbrillen

(5)
Producten 1 tot 5 van 5

Ray-Ban sportbrillen bij Mister Spex

Ray-Ban is een iconisch zonnebrillenmerk dat enkele klassieke modellen heeft uitgebracht. Iedereen kent wel de bekende piloten zonnebrillen die dankzij films als Top Gun grote populariteit verwierven. Ray-Ban is dan ook een merk dat ooit is begonnen als brillenmerk specifiek voor Amerikaanse legerpiloten, maar inmiddels is het uitgegroeid tot het populairste (zonne)brillenmerk ter wereld. De collectie Ray-Ban sportbrillen bij Mister Spex is een nieuwe toevoeging aan de imposante geschiedenis van het bedrijf.

De Ray-Ban sportbrillen bij Mister Spex hebben duidelijk de karakteristieke Ray-Ban look. De brillen kenmerken zich door het strakke lijnenspel, en zijn, dankzij de combinatie van koolstofvezel en een speciaal harscomposiet, stevig maar lichtgewicht. Ze hebben de rechthoekige glazen die u wel van Ray-Ban kent en zijn natuurlijk voorzien van het welbekende Ray-Ban logo. De Ray-Ban sportbrillen bij Mister Spex zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Als u een bril heeft besteld bij ons, dan wordt deze door ons met DHL verzonden. Dit houdt in dat u de bestelling online kunt volgen, zodat u altijd weet wanneer u uw pakket kunt verwachten. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw bestelling, dan kunt u deze altijd binnen dertig dagen retourneren. Als onderdeel van de uitgebreide service van Mister Spex is dit retour sturen geheel gratis.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.