Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Uvex sportbrillen bij Mister Spex

Uvex is een toonaangevend merk op het gebied van sportbrillen. Het bedrijf, dat al sinds 1929 bestaat en in 1959 is begonnen met de fabricage van brillen, werkt hiervoor samen met bekende sporters. Samen met hen blijft het bedrijf de brillen doorontwikkelen om zo tot de best mogelijke sportbril te komen. Sporters hebben nu eenmaal andere eisen aan hun bril dan het geval zou zijn bij een gewone bril of zonnebril.

De Uvex sportbrillen bij Mister Spex kenmerken zichzelf niet alleen door hun zeer sportieve uiterlijk, maar vallen ook op door de grote verscheidenheid aan kleuren, stijlen en gebruikte glazen. Uvex is een bedrijf dat duidelijk van alle markten thuis is, en dat maakt hun brillen dan ook geschikt voor een groot aantal verschillende sporten. De Uvex sportbrillen bij Mister Spex zijn geschikte voor zowel atletiek als wintersport, maar ook voor bijvoorbeeld beach volleyball en paardensport. De brillen zijn perfect voor alle sporten waarbij de zon en het buitenlicht invloed kan hebben op de prestaties.

De Uvex sportbrillen bij Mister Spex zijn virtueel te passen. U kunt op uw computer of mobiel een foto uploaden, waarna u kunt bekijken hoe een bepaalde bril u staat. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel