Boss Orange

BOSS ORANGE Zonnebrillen

(1)
Producten 1 tot 1 van 1

BOSS Orange zonnebrillen bij Mister Spex

BOSS Orange zonnebrillen bij Mister Spex weten met fantastische designs en een zeer goede kwaliteit steeds weer de aandacht op zich te vestigen. Trendy dames en heren die houden van eersteklas mode weten wat de BOSS Orange zonnebrillen bij Mister Spex voor hen kunnen doen als smaakvol onderdeel van een modieuze outfit. Deze collectie heeft alles in zich om u te verleiden met technische en optische hoogstandjes!

BOSS Orange is een modelijn van het vermaarde Duitse modehuis Hugo BOSS dat in 1923 werd opgericht in het kleine plaatsje Metzingen in de deelstaat Baden-Württemberg. Van daaruit wordt ook de succesvolle collectie BOSS Orange zonnebrillen bij Mister Spex ontworpen en geproduceerd. Met ruim 90 jaar ervaring weet BOSS ook met deze serie zonnebrillen te verrassen als het gaat om het beste van het beste qua prestaties en uitstraling.

De BOSS Orange zonnebrillen bij Mister Spex maakt u natuurlijk compleet met een persoonlijke keuze voor extra geharde glazen, exemplaren met extra UV-bescherming en modellen met superieure antireflectie kwaliteiten. Online kunt u met behulp van een spectaculaire 3D-techniek alvast bekijken hoe verschillende monturen u staan. Daarnaast mag u ook thuis nog eens 4 zonnebrillen uitproberen. Mister Spex levert zeer snel. Wanneer u vóór 14:00 een zonnebril besteld, dan heeft u deze de volgende dag al in u handen!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenContact0800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel