We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Bvlgari

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Bvlgari
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

17

Bvlgari Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Bvlgari zonnebrillen bij Mister Spex

Het Italiaanse merk Bvlgari staat voor luxe, klasse en exclusieve smaak. Het produceert sieraden, horloges, parfums en designzonnebrillen, en verbindt zich uitsluitend aan de meest toonaangevende designers, modellen en producenten. In de uitgebreide online webwinkel van Mister Spex, dé nummer één online opticien van Europa, treft u een uitgebreide Bvlgari zonnebrillencollectie aan.

Bij Mister Spex heeft u de keuze tussen ruim twintig verschillende Bvlgari modellen, waarvan een deel op sterkte beschikbaar is. De vierkante, aviator of cateye vormige monturen zijn verkrijgbaar in klassieke kleuren zoals zwart of bruin en in opvallende kleuren zoals blauw of goud. Welk model u het beste staat, wordt onder andere bepaald door de vorm van uw gezicht. Geeft u aan of u een ovaal, rond, rechthoekig of hartvormig gezicht heeft, dan maken wij een passende voorselectie voor u.  

De collectie Bvlgari zonnebrillen bij Mister Spex is bijzonder geschikt voor modeliefhebbers die houden van een unieke, opvallende look. De modellen zijn elegant en klassiek, maar balanceren standaard op het randje van de extravagantie. De subtiele gouden elementen en het eveneens gouden logo hebben een hoge herkenbaarheidsfactor. Wie met een Bvlgari gezien wil worden, slaagt daar dus zeker in.

Mister Spex is de grootste online opticien van Europa. Met ruim 3.000 zonnebrillen van meer dan 60 topdesigners is het van oorsprong Duitse merk binnen een aantal jaren uitgegroeid tot de meest geliefde online store voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Ruim 2 miljoen klanten bestellen dankzij Mister Spex hun brillen op een nieuwe, vooruitstrevende manier, namelijk volledig online.

Wordt u klant bij Mister Spex, dan profiteert u van een gestroomlijnd bestelproces, een deskundige klantenservice en uitstekende bestelvoorwaarden. Zo mag u uw zonnebril geheel kosteloos binnen 30 dagen retourneren en vergoeden wij het verschil in aankoopbedrag als u de zonnebril binnen 30 dagen goedkoper aantreft bij een andere aanbieder.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.