We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
bvlgari
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
 • Groot
 • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Bvlgari Zonnebrillen

(1)
 • Bvlgari

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 1 van 1

Kies voor een opvallende uitstraling met Bvlgari zonnebrillen

Een klassieke vormgeving met extravagante toetsen maakt de Bvlgari zonnebrillen oogstrelend knap. Bvlgari zonnebrillen zijn de juiste keuze voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar een zonnebril die de subtiele grens bewandelt tussen klassieke eenvoud en extravagante uitbundigheid. Ze bestaan in een waaier aan vormen en kleuren en zijn herkenbaar dankzij het gouden logo van het gerenommeerde label.

Een oogverblindende look met de stijlvolle Bvlgari zonnebrillen

Bvlgari is een label van accessoires dat staat voor exclusiviteit en luxe. Het onderscheidt zich van de mainstream door het gebruik van hoogwaardige materialen, unieke designs en verfijnde details. Behalve zonnebrillen brengt dit Italiaanse merk ook parfum, horloges en sieraden op de markt. De collectie Bvlgari zonnebrillen die u bij Mister Spex vindt, is oogverblindend mooi. De zonnebril wordt niet gezien als een functioneel item, maar als een aanvulling op uw outfit die mede de stijl bepaalt. Er zijn verschillende Bvlgari zonnebrilmonturen in een scala aan kleuren en vormen. De basis van de bril is een klassieke vormgeving die klasse uitstraalt en gedistingeerd oogt. Vervolgens worden er details en accenten aan toegevoegd om ieder model zijn eigen karakter en eigenheid te geven. Het logo ten slotte maakt de zonnebrillen van Bvlgari herkenbaar en zorgt voor de finishing touch.

De juiste vorm voor uw Bvlgari zonnebrilmontuur

Wanneer u bij Mister Spex door het aanbod Bvlgari zonnebrillen bladert, zult u versteld staan van de enorme keuze monturen in verschillende vormen. Er zijn zonnebrillen met vierkante, aviator en cateye vormige glazen in een grote range aan materialen en kleuren. Om te weten welke vorm u het beste staat, kunt u rekening houden met de vorm van uw gezicht. U geeft aan of u een rechthoekig, rond, ovaal of hartvormig gezicht heeft en Mister Spex zorgt voor een gepaste selectie Bvlgari zonnebrillen. Als u een voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, kunt u hier ook gericht op zoeken. Houdt u van eenvoudige zwarte zonnebrillen die stijlvol ogen, maar niet te veel aandacht trekken? Of wilt u uit de band springen met schitterende details? Bvlgari heeft altijd een zonnebril die aan uw eisen en wensen beantwoordt. Minimalistisch en ingetogen of opgesmukt met goud en zilver.

Kijk eens of uw bril bij u past

Vanzelfsprekend is het leuk wanneer u voor uw aankoop met zekerheid weet dat een bril u staat. Om u hierbij te helpen heeft Mister Spex een 3D-tool waarmee u virtueel uw Bvlgari bril kunt passen. U zoekt een leuke foto waarop uw gezicht duidelijk te zien is of u installeert zich voor de webcam. Daarna bladert u door de collectie Bvlgari zonnebrilmonturen en schuift u de modellen die u liggen voor uw gezicht in de 3D-applicatie. Zo ziet u meteen of een bril u flatteert of niet. Een deel van de collectie zonnebrillen van het label is verkrijgbaar op sterkte. Indien u dus behoefte hebt aan glazen die aangepast zijn aan uw ogen, is het goed om hier rekening mee te houden. Zo ziet u er niet enkel goed, zelfs hip en stijlvol uit met uw bril, maar hebt u zelf ook een perfect zicht wanneer u hem draagt.

Waarom u voor Mister Spex kiest

Er zijn heel wat goede redenen om uw Bvlgari zonnebril bij Mister Spex te kopen:

 • Het ruime aanbod Bvlgari zonnebrillen aan een goede prijs
 • De mogelijkheid om gericht te zoeken op vorm, kleur en materiaal
 • Glazen op sterkte bij een groot deel van de Bvlgari zonnebrillen te verkrijgen
 • Partneropticiens die een gratis oogmeting aanbieden
 • Zeer professionele klantenservice en ondersteuning bij uw aankoop
 • 3D-tool die u toelaat online brillen te passen voor aankoop
 • Gratis verzending en snelle service
 • 30 dagen 'niet goed geld terug'-garantie

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.