We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Céline
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

14

Céline Zonnebrillen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


Zonnebrillen van Céline bij Mister Spex

Het van oorsprong Franse merk Céline is de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de meest voorname zonnebrillenmerken. Het merk is nooit doorgebroken bij het grote publiek, waardoor het een aura van exclusiviteit om zich heen heeft gebouwd en bijzonder geliefd is bij de crème de la crème van de internationale modewereld. Shopt u een Céline in de uitgebreide online shop van Mister Spex, dan laat u zien dat u beschikt over een uitstekende, exclusieve smaak. Dankzij de drie subtiele signature diamanten op het frame of de beugel blijft het niet onopgemerkt.

Céline is in 1945 opgericht door Céline Vipiana en werd daarmee één van de eerste luxemerken in haar soort. De eerste Céline boetiek opende haar deuren in de 52 Rue Malte in Parijs, en verhuisde later naar de 16 Rue Vivienne. Hart van het merk waren van het begin af aan leren accessoires zoals tassen en handschoenen, en kleding. Parfum en zonnebrillen werden pas later toegevoegd aan de collectie. In de jaren zeventig begon de internationale expansie van Céline en opende het merk boetieks in onder andere Monte Carlo, Geneve, Hong Kong en Los Angeles-Beverly Hills. Vooraanstaande designers zoals Michael Kors, Roberto Menichetti en Ivana Omazic hebben zich door de jaren heen verbonden aan Céline en een belangrijke bijdrage geleverd aan de onmiskenbaar exclusieve stijl.

In de Mister Spex store treft u de meest geliefde Céline modellen aan tegen zeer scherpe prijzen. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar met zwarte, gouden of gele monturen en met grijze, bruine, pilootgroene of groene glazen. Naast ronde en aviator vormen, die erg geliefd zijn dit seizoen, treft u er vierkante en vlindervormige modellen aan. Met de uitgebreide filterfunctie van Mister Spex selecteert u snel en eenvoudig een Céline zonnebril die aansluit bij uw voorkeuren en gezichtsvorm. Heeft u één of meerdere zonnebrillen gevonden die aan uw wensen voldoen, dan past u de brillen meteen in de 3D virtuele paskamer van Mister Spex.

Sommige Céline zonnebrillen zijn verkrijgbaar op sterkte, waardoor u uw zonnebril niet langer hoeft te combineren met uw lenzen en u ook gedurende de zomer- en lentemaanden profiteert van een optimaal zicht. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, verglazen we de zonnebril naar keuze in ons atelier. Mocht de zonnebril na ontvangst onverhoopt toch niet bevallen, maakt u gewoon gebruik van onze 30-daagse ‘niet goed, geld terug’ garantie.

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.