We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Jette Zonnebrillen

(1)
  • Jette
Producten 1 tot 1 van 1

Jette zonnebrillen bij Mister Spex

Bij Mister Spex, de numero uno online opticien van Europa, kunt u uitstekend terecht voor een trendy zonnebril van grote kwaliteit in design, comfort en techniek. Zo is er speciaal voor de diehard liefhebbers de geweldige collectie Jette zonnebrillen bij Mister Spex. Hier vindt u alles wat uw hartje begeert, als het gaat om modieuze eyewear die beantwoord aan de wensen en eisen van de meest kritische brillenfanaten.

De Jette zonnebrillen bij Mister Spex zijn een messcherpe dwarsdoorsnede van wat ontwerpster Jette Joop met haar collecties te bieden heeft. Het assortiment is een afwisselend geheel waarin, met veel oog voor actuele trends en kleuren, zonnebrillen uitgestald zijn die zelfs de meest doorgewinterde liefhebbers weten te verrassen en inspireren. Ook voor u hebben de Jette zonnebrillen bij Mister Spex veel te bieden als bijzondere aanvulling op uw garderobe.

Wanneer u bij Mister Spex een zonnebril aanschaft, weet u zeker dat het goed zit met kwaliteit en hippe looks. U heeft de keuze uit wel 2000 monturen van de meest toonaangevende designers. Extra geharde glazen, uitmuntende UV bescherming en antireflectie glazen maken de aanschaf bij Mister Spex tot een waardevolle aankoop met langdurig draagplezier. Ook de snelle levering en de eigentijdse klantvriendelijke voorwaarden zijn bij Mister Spex een vanzelfsprekendheid.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.