We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Karen Walker Eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

7

Karen Walker Eyewear Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Karen Walker zonnebrillen bij Mister Spex

Karen Walker (1969) richtte het gelijknamige merk Karen Walker op in 1988 en inmiddels wordt dit Nieuw-Zeelandse merk wereldwijd in meer dan 30 landen verkocht. Karen Walker staat bekend om haar uitgesproken en exentrieke stijl: modern, androgyn, luxueus en controversieel. Of zoals de website van het merk verwoord: 'waar chique excentriek ontmoet'. De Karen Walker zonnebrillen zijn hiervan een voorbeeld.

Uw online opticien Mister Spex biedt een breed aanbod Karen Walker zonnebrillen. Maak kennis met de diverse uitgesproken monturen en vindt er één die past bij uw gezichtsvorm. De brillen zijn veelal excentriek, (fel)gekleurd, hebben een opvallend design en worden gekenmerk door verschillende vormen glazen, bijvoorbeeld ovaal of rond. Ga voor een exemplaar dat past bij uw voorkeuren. Karen Walker zonnebrillen, gekenmerk door hun uitgesproken stijl, zijn geschikt voor iedere eigentijdse man of vrouw die van mode houdt en niet bang is om zichzelf te onderscheiden.

Bij Mister Spex bestelt u gemakkelijk online een Karen Walker zonnebril. Maak kennis met de voordelen van bestellen bij uw online opticien. Mister Spex heeft inmiddels meer dan 1.5 miljoen tevreden klanten en dat is niet voor niks. De brilglazen zijn van een hoge kwaliteit met een goede UV bescherming. U kunt de brillen gemakkelijk online passen met behulp van 3D technologie. Bovendien is retourneren kosteloos.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.