We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Matthew Williamson
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

5

Matthew Williamson Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Matthew Williamson zonnebrillen bij Mister Spex

Het merk Matthew Williamson Ltd is opgericht in 1997. Matthew studeerde fashion in Londen en studeerde succesvol af in 1994. De stijl van Matthew kenmerkt zich door een caleidoscoop van kleuren en glamour, welke geïnspireerd wordt door wereldwijde en artistieke invloeden. Shows in de London Fashion Week brachten hem roem. Bekende modellen, zoals Kate Moss en Jade Jagger, droegen zijn creaties.

De zonnebrillen van Williamson kenmerken zich door veelal ronde vormen. De glazen zijn van kunststof en afgewerkt met een levendig kleuren pallet, vaak in prachtige regenboog kleuren. Een spiegeleffect geeft deze brillen die extra uitstraling. U heeft de keus uit metalen of kunststof monturen, welke leverbaar zijn in diverse trendy kleuren. Glazen hoeven niet donker te zijn om te beschermen tegen UV-straling. Een UV400 filter biedt voldoende bescherming. Matthew Williamson zonnebrillen zijn hip en modern en lenen zich uitstekend om te dragen op het strand en in het uitgaansleven.

Als u zonnebrillen voor 14:00 besteld bij Mister Spex, dan worden ze nog dezelfde dag verzonden. De brillen worden verzonden via DHL en te volgen via track en trace. Alle brillenglazen zijn inclusief extra gehard glas en antireflectie. Daarnaast zijn alle zonnebrillen voorzien van een UV400 filter. Probeer uw gekozen bril in 3D door middel van onze virtual fitting service. En wist u, retourneren is gratis bij Mister Spex.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.