We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Quay
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

  • Smal
  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

15

Quay Zonnebrillen


Quay Zonnebrillen bij Mister Spex

Quay is een jong Australisch zonnebrillen merk dat werd opgericht in 2004. De sierlijke look en de smaakvolle manier waarop kleur en vorm samengaan, maken de brillen zeer geliefd bij jonge, trendy vrouwen. Een ander sterk punt van Quay is de vriendelijke prijs.

Quay zonnebrillen zijn echte fashion items. Ze zijn niet leverbaar op sterkte of met multifocale glazen maar zijn het accessoire dat iedere outfit afmaakt. Of ze nu worden gecombineerd met een little black dress, een zomerse strandoutfit of een stoere jeans; ze zetten de puntjes op de fashion “i”. Liefhebbers van het merk schaffen vaak meerdere modellen aan. Zonder de juiste zonnebril, is hun look immers niet compleet.

Voor zonnebrillen van Quay of brillen van merken als Oakley, Prada of Michael Kors, is Mister Spex uw betrouwbare online leverancier. In onze online shop heeft u de keuze uit meer dan 4.000 modellen van ruim 60 topdesigners. Dankzij onze geavanceerde filters, vindt u snel en eenvoudig een model dat bij u past. Bevalt uw bril onverhoopt toch niet, dan maakt u gebruik van onze 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.