Alpina

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Alpina Merken

(32)
Producten 1 tot 32 van 32

Alpina bij Mister Spex

Het Duitse Alpina is al sinds 1980 een belangrijke speler in de wereld van zonnebrillen. Hun handgemaakte brillen waren vanaf het begin een succes en werden al snel wereldwijd verkocht. Bij het bedrijf wordt onophoudelijk gewerkt aan vernieuwing. Zij kwamen als een van de eersten op de markt met onbreekbare glazen van polycarbonaat en later introduceerde zij de mogelijkheid van mee kleurende glazen die zich aanpassen aan de lichtsterkte van buiten.

De brillen van Alpina bij Mister Spex hebben een zogehete 'ceramic mirror'. De gebogen vorm van de bril sluit goed op de ronding van het gezicht. Zo worden de ogen vanuit alle hoeken beschermd tegen zon en schitteringen. Het draagcomfort wordt dus niet bepaald door de vorm van uw gelaat. De brillen van Alpina bij Mister Spex zitten altijd als gegoten.

U kunt de zonnebrillen van Alpina bij Mister Spex gratis thuis uitproberen. Zo heeft u rustig de tijd om te passen, advies te vragen aan familie en vrienden en te kiezen. Als u de brillen thuis wilt uitproberen, bestelt u tot maximaal vier brillenmonturen. Deze worden geleverd met gewone glazen. De brillen mag u 10 dagen lang uitproberen. Daarna stuurt u alle vier de brillen weer retour en geeft u, als u een van de brillen wilt aanschaffen, uw keuze aan Mister Spex door. Wij leveren vervolgens de door u gewenste bril, met de gekozen brilglazen. Zo wordt het kopen van uw Alpina bril een zorgeloze belevenis op zich.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel