Optimaal voorbereid:
Waarop moet u letten bij de aanschaf van een nieuwe bril?

Uw bril wordt altijd afgestemd op uw ogen en individuele behoeften. Naast het verbeteren van het zicht, is een bril tegenwoordig een belangrijk accessoire. Plan dus gerust wat tijd in voor de aanschaf van een nieuwe bril en hou rekening met de belangrijkste punten.

Met onze stap voor stap handleiding vindt u gegarandeerd een bril die bij u past. We leggen iedere stap goed uit en beantwoorden de belangrijkste vragen.Stap voor stap een nieuwe bril vinden


1. Keuze van het montuur

Weet u welk type montuur het beste bij u past? In onze gezichtsvormhandleiding leest u welke bril u op basis van de vorm van uw gezicht het beste staat. Natuurlijk speelt ook uw huidige bril een belangrijke rol bij de keuze. We geven u een paar belangrijke tips die u helpen bij het vinden van het juiste montuur.


2. Oogmeting & Glascentrering

Nadat u een passend montuur hebt gevonden, kunt u een oogmeting en centrering laten uitvoeren bij de opticien. Als u uw correctiewaarden niet kent of uw ogen al lang niet meer hebt laten testen, raden we u aan uw sterkte opnieuw te laten bepalen. Op basis van de grootte van het montuur en de pupilafstand worden de glazen vervolgens gecentreerd. Dit is belangrijk om optimaal te kunnen zien.


3. Kiezen van de juiste glazen

Op basis van de tijdens de glascentrering bepaalde waarden geeft de opticien u een glasadvies. Het materiaal en de afwerking van het glas spelen daarbij een belangrijke rol. Natuurlijk kunt u ook op ieder moment uw opticien raadplegen.


4. Vervaardiging van de bril

Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor een montuur en passende glazen, wordt de bril individueel voor u vervaardigd.Heeft u nu wel of geen brillengezicht?

U kent ze vast: mensen die beweren ‘echt geen brillengezicht!’ te hebben. Maar klopt dat eigenlijk wel? Staat een bril sommige mensen wel en andere mensen niet? Nee. Een brillengezicht is niets anders dan een harmonisch samenspel tussen bril en gezicht. Mensen die beweren geen brillengezicht te hebben, dragen simpelweg de verkeerde bril.


Daarnaast spelen natuurlijk de grootte van het montuur, de persoonlijke smaak/stijl en de reden waarom u een bril draagt een belangrijke rol. Zo moeten multifocale brillen een bepaalde minimale hoogte hebben.

U leest er alles over in onze gezichtsvormhandleiding.


Was deze informatie nuttig voor u?


Vragen?

Onze opticiens staan u graag te woord

Neem contact met ons op via:
service@misterspex.nl
Of bel gratis naar:

0800 380 06 77

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel