We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Gant

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Gant
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Gant brillen bij Mister Spex

Gant is een typisch Amerikaans merk dat begonnen is als T-shirt fabrikant, dat zich tevens laat inspireren door Europese invloeden, wat ervoor zorgt dat er een combinatie ontstaat van sportief en elegant. Gant brillen worden al sinds 1940 vervaardigd en dit merk heeft al die jaren zijn eigen kenmerkende stijl behouden.

Gant brillen bij Mister Spex zijn casual en goed draagbaar bij iedere kledingstijl en gelegenheid. De huidige trends worden gevolgd zonder afbreuk te doen aan het eigen sportieve en elegantie uiterlijk van de Gant bril. Gant kiest vaak kleuren uit de aardetinten zoals bruin, grijs en zwart en verwerkt deze in fraaie patronen. De Gant monturen zijn prachtig afgewerkt en hebben een uitstekende pasvorm en zijn een goede keuze voor degene die van een moderne, klassieke stijl houden. De Gant brillen bij Mister Spex zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Wanneer u overweegt tot aanschaf van Gant brillen bij Mister Spex over te gaan kunt u de website bezoeken en u laten inspireren door de vele modellen. U kunt heel eenvoudig een montuur uitzoeken en de gewenste sterkte invoeren. Mister Spex zorgt voor een goede verwerking en afhandeling van uw artikelen en binnen een paar dagen heeft u de bestelling in huis.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.