Smart Focus ondersteunt je ogen bij dagelijkse focusveranderingen.

Onze ogen staan in het dagelijks leven constant onder stress door de frequente focuswisselingen op schermen. De Smart Focus upgrade werkt als balsem voor gestreste ogen. De lichte toevoeging in het onderste gedeelte van het glas – de zogenaamde Boost Zone – ondersteunt je actief bij het focussen op korte afstand, zoals bij een spontane blik op je smartphone. Onaangename symptomen van de dagelijkse belasting, zoals vermoeide en droge ogen, worden merkbaar verminderd.

Smart Focus Upgrade met Tevredenheidsgarantie.

Jouw voordelen bij ons.

  • Smart Focus Upgrade voor enkelvoudige brillen vanaf 49,95€
  • Voor meer kijkcomfort en levenskwaliteit in het digitale dagelijks leven
  • Aanbevolen door onze optiekexperts
  • Vervaardigd in een Berlijnse meesterwerkplaats
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • Voor iedereen die dagelijks opkijkt van digitale apparaten.
smart focus
smart focus

Jouw upgrade in de display-jungle

Onze glascoating is jouw upgrade in het digitale dagelijks leven. Of je nu een digitale native, gamer of smartphone-enthousiasteling bent – gun jezelf een ontspannen blik op het essentiële! Smart Focus is geschikt voor iedereen die dagelijks veel tijd voor digitale apparaten doorbrengt. Je ogen worden merkbaar ondersteund bij het wisselen van blik tussen nabije en verdere afstanden. Zo maak je het digitale dagelijks leven zo aangenaam mogelijk voor jezelf en je ogen.

Smart Focus
Smart Focus

Waarom bevelen onze optiekexperts Smart Focus aan?

Om afnemende concentratie en algemene vermoeidheid bij het gebruik van digitale apparaten te voorkomen, raden optiekexperts de Smart Focus-coating aan, die exclusief beschikbaar is voor enkelvoudige brillen. Onze opticiens benadrukken dat Smart Focus de stress op onze ogen aanzienlijk vermindert. Met de actieve ondersteuning door de toevoeging bieden deze glazen ons meer kijkcomfort en levenskwaliteit in het digitale dagelijks leven.

Het Smart Focus-upgrade voor enkelvoudige brillenglazen is in veel situaties een ondersteuning voor je ogen. Vooral wanneer de overgang naar dichtbij, zoals een snelle blik op je smartphone, langer duurt dan normaal. Bovendien worden je ogen actief ondersteund tijdens het lezen, gebruik van de mobiele telefoon en omgang met andere digitale apparaten. Als je ogen merkbaar vermoeid aanvoelen na een dag achter schermen of na het lezen van een goed boek, raden we je de Smart Focus-coating aan.

Als je je huidige brilrecept bij de hand hebt, kun je de Smart Focus-coating online bij ons bestellen. Kies gewoon je favoriete brilmontuur, selecteer de optie 'Met Sterkte' en kies vervolgens op de glasselectiepagina 'Smart Focus' voor je enkelvoudige bril. Onze optiekexperts raden echter altijd aan om een oogtest te laten doen voordat je nieuwe brillenglazen koopt. De oogtest is bij ons gratis, en je ontvangt daarna advies over alle glasopties.

Ja, de Smart Focus-brillen zijn ontworpen voor jouw dagelijkse leven. De bril is aangepast aan jouw brilrecept en heeft een lichte toevoeging in het onderste deel van het glas om je ogen te ondersteunen bij het kijken van dichtbij. Deze glascoating, net als andere ontspannings- of wellnessbrillen, is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien heb je geen gewenningsperiode nodig, zoals meestal het geval is bij progressieve brillenglazen.

Nee, de Smart Focus-coating bevat geen extra blauwlichtfilter. Je kunt echter je nieuwe bril laten aanpassen met beide coatings: Smart Focus en een blauwlichtfilter. De combinatie van beide coatings biedt je optimale ondersteuning en bescherming in je dagelijkse digitale leven. Smart Focus ontlast je ogen met de lichte toevoeging in het onderste deel van het brillenglas, en de blauwlichtfilter beschermt bovendien tegen blauw licht tijdens dagelijks gebruik van schermen.

Als je al progressieve of computerbrillen draagt, is Smart Focus niet meer geschikt. In dat geval hebben je ogen meer ondersteuning nodig dan Smart Focus kan bieden.

Een multifocale bril ondersteunt zowel veraf als dichtbij zien. Het heeft verschillende individuele sterktes, met een nabij en een veraf gebied. Het is geschikt voor mensen die zichtcorrectie nodig hebben voor zowel veraf als dichtbij. Smart Focus-brillen zijn voornamelijk ontworpen om je visueel comfort te vergroten door je ogen merkbaar te ontlasten.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel