Ik zie ik zie wat jij niet ziet …4 uitstekende redenen om contactlenzen te dragen

Contactlenzen zijn praktisch, comfortabel en bijzonder aangenaam in het gebruik. Weet u sinds kort dat u een oogafwijking heeft of bent u al langer brildrager? Dan heeft u de keuze tussen contactlenzen, een bril of een combinatie van de twee.


voordelen van contactlenzen

De keuze tussen contactlenzen en een bril is voor een groot deel een kwestie van smaak. Waar een bril voor sommige mensen een modeaccessoire is, voelen andere mensen zich er niet mee op hun gemak. Om u te helpen een keuze te maken die optimaal aansluit bij uw voorkeuren, hebben we vier voordelen van contactlenzen voor u op een rij gezet.


1. Lenzen verbeteren uw zicht

Logisch, maar daardoor niet minder belangrijk: Met contactlenzen ziet u de wereld om u heen scherper. Omdat lenzen, in tegenstelling tot een bril, direct op uw ogen zitten, ziet u van voren, links, rechts, boven en beneden scherp. Oók als u snelle oogbewegingen maakt of een voorwerp vanuit uw ooghoeken bekijkt. Daar komt bij dat lenzen de wereld waarheidsgetrouw weergeven en u afstanden en verhoudingen onvertekend waarneemt.


2. Er is een geschikt type lens voor bijna iedereen

Ongeacht uw oogafwijking, levensstijl of leeftijd: er bestaat een soort lens dat optimaal aansluit bij uw behoeften. Veelvoorkomende oogafwijkingen zoals bijziendheid, verziendheid en hoornvliesverkromming (astigmatisme) zijn te corrigeren met lenzen. Ook uw leeftijd speelt geen rol. Zowel jongvolwassenen als senioren mogen contactlenzen dragen. Laatstgenoemden profiteren bijvoorbeeld erg van multifocale contactlenzen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met ouderdomsverziendheid. Belangrijk is in alle gevallen dat de lenzen goed worden gereinigd, dat ze niet te lang worden ingelaten en dat de gezondheid van de ogen goed in de gaten wordt gehouden.


3. Lenzen bieden optimale uv-bescherming

Dankzij de technologische vooruitgang op eyewear gebied, zijn veel lenzen uitgerust met een uv-filter. Draagt u uw lenzen bijvoorbeeld tijdens het outdoor sporten, dan profiteert u van zowel een optimale bewegingsvrijheid als van een optimale bescherming tegen de zon. Uw hoornvlies wordt op die manier te allen tijde beschermd*.


4. U kunt lenzen altijd dragen

Regent het, dan wordt uw bril nat. Is het buiten kouder dan binnen, dan beslaat uw bril. Bent u brildrager, dan bent u afhankelijker van externe omstandigheden (zoals het weer) dan als lensdrager. Omdat lenzen direct op het oog worden geplaatst, zijn ze in veel situaties de betere en comfortabelere optie. Zo ziet u tijdens het sporten zowel scherp vanuit uw periferie als vanuit uw ooghoeken en heeft u tijdens het uitgaan geen last van beslagen glazen.Alle voordelen op een rij:

Maximaal zichtvlak

 Het scherpste zicht

 Hoog draagcomfort 

 Nooit meer last van beslagen glazen

 Meer bewegingsvrijheid tijdens het sporten

 Geen krassen

 Geschikt voor iedere levensstijl

 Een geschikt type voor bijna alle afwijkingen

 Makkelijker te combineren met make-up

Het beste van twee werelden


Veel mensen kiezen voor een combinatie tussen lenzen en een bril. Op die manier kunnen ze per dag en activiteit bepalen waarnaar hun keuze uitgaat.

Een keuze die niet alleen praktisch en modebewust maar ook goed voor de ogen is. Contactlenzen mogen vaak niet langer dan twaalf tot veertien uur per dag worden gedragen. Switcht u na een lange dag werken of reizen naar een bril, geeft u uw ogen de nodige rust.Meer lezen:

> Tips voor first-timers
> Vind de passende contactlenzen
> Contactlenzen op proef dragen
> Klachten
 


Was deze informatie nuttig voor u?


Vragen?

Onze opticiens staan u graag te woord

Neem contact met ons op via:
service@misterspex.nl
Of bel gratis naar:

0800 380 06 77

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel