Brillen

Semi-randloze brillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
354 Resultaten

Met semi-randloze brillen van Mister Spex ligt het accent op uw ogen

Bij brillen draait het altijd om de ogen. Brillen zijn immers bedoeld om scherper te zien. Maar niet alleen uw blik verandert. Ook het uitzicht telt mee. Sommigen kiezen voor een opvallend montuur. Anderen geven de voorkeur aan een semi-randloze bril die minder in het oog springt. Zo ligt het accent meer op uw ogen zelf en minder op de omlijsting. Mister Spex heeft elegante semi-randloze brillen en zonnebrillen voor dames en heren. Bekijk ze nu in onze online winkel.

Semi-randloze brillen en zonnebrillen voor dames en heren

Bij semi-randloze brillen is het montuur in titanium of kunststof meestal opengewerkt aan de onderzijde van de glazen. Op die manier komt de nadruk meer op uw ogen te liggen en valt uw bril minder op. De bril kan daardoor wat minder streng overkomen. Semi-randloze brillen worden vaak gekozen door mensen die voor het eerst een hulpmiddel nodig hebben om scherper te kijken. U krijgt dan ruim de tijd om aan het idee te wennen dat u een bril moet dragen. Het montuur is lichter, maar blijft even sterk als bij brillen met een doorlopend montuur, zeker als het in titanium is uitgevoerd. De glazen zitten geklemd tussen de bovenrand van het montuur en de halve randen aan de zijkant van de glazen. Daar zitten vaak extra verstevigingspunten. Mister Spex heeft diverse modellen semi-randloze brillen voor dames en heren in voorraad. Bekijk de volledige collectie in onze online winkel en probeer de verschillende modellen en merken gratis uit. U vindt onze semi-randloze brillen heel makkelijk door de term als zoekwoord te gebruiken in het daarvoor voorbestemde vak op onze website.

Semi-randloze brillen en zonnebrillen gratis passen en uitproberen

De glazen van semi-randloze brillen zijn net als die van een bril of zonnebril met doorlopend montuur verkrijgbaar op sterkte. Wij passen ze aan al naargelang uw noden. Weet u niet welke sterkte u nodig hebt? Dan kunt u zich via onze online winkel aanmelden bij onze partneropticien bij u in de buurt. Onze partneropticien zal dan een oogmeting uitvoeren en ons de nodige informatie bezorgen om glazen op de juiste sterkte in uw semi-randloze bril te monteren. Semi-randloze brillen zijn net als onze andere brillen en zonnebrillen in meerdere modellen en merken verkrijgbaar. Bekijk en vergelijk de monturen in onze online winkel en gebruik onze 3D-technologie om te ontdekken wat uw smaak is. Zo kunt u al onze brillen uitproberen, om het even of u kiest voor een doorlopend montuur, een semi-randloze bril of een randloos model. Uw bril online kopen, gaat makkelijk en snel.

Mister Spex staat garant voor een prima kwaliteit en klantenservice

Twijfelt u nog aan uw keuze? Dan helpen we u graag verder. Kosteloos advies behoort tot onze standaard klantenservice. U hoeft enkel ons gratis nummer te bellen en we geven u een antwoord op uw vragen. Mister Spex begeleidt u online door het keuzeproces of stuurt u na een eerste selectie vier semi-randloze brillen op, die u thuis tien dagen lang mag uitproberen. U laat ons vervolgens weten welke bril u kiest en wij maken uw bril op maat. Bovendien geven we u op uw online aankopen bij Mister Spex nog een 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie voor het geval dat onze semi-randloze brillen niet aan uw wensen voldoen. Deze service hebben we hoog in het vaandel staan, want we gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit en een maximale klanttevredenheid. Om het even of u een bril, zonnebril, sportbril of contactlenzen zoekt, u kunt ze online bij Mister Spex kopen.

Waarom uw semi-randloze brillen online bij Mister Spex kopen?

  • Wij hebben een grote collectie van ruim 3.000 brillen, waaronder veel semi-randloze brillen.

  • Mister Spex combineert sterke titanium monturen met glazen van goede kwaliteit.

  • Gratis advies en begeleiding behoren tot onze standaard klantenservice.

  • Mister Spex heeft een uitgebreid netwerk aan partneropticiens in uw buurt.

  • Wij bieden u een 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie.

  • U kunt onze brillen online passen en kopen met onze 3D-technologie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel