Brillen

Randloze brillen

rimless-glasses
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
127 Resultaten

Voordelen van randloze brillen

Bent u op zoek naar een bril die overal bij past? Die zowel geschikt is voor dames als heren en bovendien uit de collectie komt van een van de meest gerenommeerde merken? De randloze brillen die u bij Mister Spex vindt, zijn het antwoord op uw vraag. Doordat ze geen montuur hebben, leiden ze de aandacht niet af van uw kleding, juwelen of gezicht. U kunt ze bij elke kledingstijl dragen. Bij Mister Spex vindt u een waaier aan randloze brillen en zonnebrillen op sterkte met diverse vormen, pootjes en neusbruggetjes. Die laatste zijn uitgevoerd in titanium, kunststof of metaal. Door de afwezigheid van een frame weegt dit type brillen haast niets en op het vlak van comfort scoren ze daarom erg hoog. Ook de drukpunten bij uw neusbrug zijn bijna niet voelbaar.

Randloze brillen online kopen bij Mister Spex

Howel ze een subtiele aanwezigheid hebben, merken omstaanders een randloze bril toch op wanneer u hem draagt. Een bewuste keuze te maken op het vlak van vorm, materiaal en uitvoering is dus zeker een must. Houdt u ervan de bril te kunnen vastnemen en op uw neus te zetten voordat u een keuze maakt? Dan bestelt u heel gemakkelijk tot vier monturen bij Mister Spex die u tien dagen lang kunt testen. De exemplaren die u niet wilt houden, stuurt u gewoon terug. Wilt u meer dan vier monturen uitproberen? Dan maakt u gebruik van de online 3D-technologie die u toelaat naar hartenlust brillen en zonnebrillen te passen met behulp van uw webcam. Zo weet u meteen welke bril het best bij uw gezicht past.

Waarom kiest u voor Mister Spex?

U koopt uw randloze of andere bril online bij Mister Spex om diverse redenen:

  • ruime keuze aan modellen en types brillen voor dames en heren

  • mogelijkheid om online te passen via 3D-technologie

  • keuze uit gerenommeerde merken

  • glazen op sterkte bij zowel gewone brillen als zonnebrillen

Wanneer is een randloze bril een aanrader?

Twijfelt u of een randloze bril iets voor u is? Dan zijn er een paar punten die u in overweging kunt nemen. Zo is dit type montuur een juiste keuze wanneer u liever geen lenzen draagt maar toch iets onopvallends zoekt om uw zicht te corrigeren. Het is ook een goede keuze wanneer mode een rol speelt in uw leven en u een bril wilt die letterlijk bij elke outfit past, wat ook de kleur of de stijl is. Maar ook wanneer u een lichte bril wilt die comfortabel is en amper drukpunten kent. Ten slotte is de randloze bril vooral geschikt voor mensen met een lichte correctie. De pootjes en de neusbrug worden rechtstreeks aan het glas bevestigd. Het materiaal hiervoor is meestal titanium of metaal gezien het licht is, maar wel sterk. Hiermee moet u rekening houden bij uw keuze. Bent u niet helemaal zeker? Vraag dan vooraf informatie en advies aan een van de experts van Mister Spex.

Zijn uw glazen te dik bevonden voor een randloze bril, dan kunt u bij Mister Spex ook nog semi-randloze brillen op sterkte online kopen die wellicht een oplossing bieden. Hier is er sprake van een half montuur dat net dat beetje meer steun biedt. Zo kunt u ook glazen met een zwaardere sterkte perfect binnen het montuur dragen. Kiest u voor een fijn exemplaar in titanium of metaal, dan is het haast net zo subtiel als de volledig randloze brillen en dus net zo makkelijk te combineren met uw kleding.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel