Zonnebrillen

Blauwe zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
131 Resultaten

Blauwe zonnebrillen bij Mister Spex

Als grootste online opticien van Europa biedt Mister Spex design zonnebrillen van 80 verschillende topmerken. Bijzonder geliefd zijn modellen van Ray-Ban, Oakley, Superdry, Prada en Dolce & Gabbana, maar ook Persol, Céline en de Mister Spex Collection winnen aan populariteit. Waar sommige merken inzetten op klassieke frames en kleuren, vallen andere merken op door uitbundige designs en tinten. Blauwe zonnebrillen behoren al jaren tot de bestsellers van Mister Spex.

De collectie blauwe zonnebrillen bij Mister Spex bestaat uit merken zoals Ray-Ban, Oakley, Emporio Armani, Tommy Hilfiger en Lacoste. Binnen de blauwe eenheid bestaat een verrassende veelheid. Zo hebben de zonnebrillen verschillende vormen (van vierkant, tot aviator, tot vlindervormig), verschillende materialen (kunststof, metaal) en een verschillende grootte. Waar sommige zonnebrillen volledig blauw zijn (blauw montuur, blauwe glazen), zijn andere zonnebrillen voorzien van blauwe accenten.

Blauwe zonnebrillen zijn bij Mister Spex verkrijgbaar in uiteenlopende tinten. Zo zijn sommige frames lichtblauw, andere frames kobalt blauw en weer andere frames donkerblauw. Ook de glazen variëren. Om te zien welke tint het beste bij u past, maakt u gebruik van de online paskamer. In de online paskamer ziet u in 3D hoe de verschillende modellen passen bij uw stijl, haarkleur, huidtint en kleding. Gewoon vanuit thuis – snel, eenvoudig en volledig online.

Sommige blauwe zonnebrillen zijn verkrijgbaar op sterkte. Kiest u voor een zonnebril op sterkte, hoeft u niet meer te wisselen tussen bril en zonnebril of hoeft u uw contactlenzen niet langer te combineren met een zonnebril. Bij Mister Spex worden alle brillen en zonnebrillen op sterkte verglaasd in ons atelier in Berlijn, waar we uitsluitend samenwerken met de beste opticiens en glasproducenten. Het resultaat zijn hoogwaardige brillen en zonnebrillen die jarenlang meegaan, een uitstekend draagcomfort hebben en de ogen optimaal beschermen tegen de zon.

Of u nu kiest voor een zonnebril op sterkte of voor een gewone zonnebril: glazen zijn bij Mister Spex standaard voorzien van een uv-filter, een krasbestendige laag en super anti-reflectie. Glazen zijn eveneens bij de prijs van het montuur inbegrepen, waardoor u altijd in één oogopslag weet hoeveel een bril kost. Bij vragen over aanvullende glasopties, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze kosteloze klantenservice. Onze opticiens en experts staan u daar graag te woord.

Bestellen loopt bij Mister Spex snel en volledig online. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor één van de blauwe modellen, plaatst u het model in de winkelmand. U vinkt de verschillende voorkeuren – en indien nodig uw correctiewaarden – aan en klikt op ‘bestellen’. Zodra uw order binnen is, gaan wij ermee aan de slag. Vaak diezelfde dag nog geven we de bestelling door aan DHL, die de zonnebril binnen enkele dagen bij u thuis aflevert. Mocht de zonnebril toch niet bevallen, maakt u bij Mr Spex gewoon gebruik van de retourgarantie. Ruim twee miljoen tevreden klanten gingen u voor.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel