Zonnebrillen

Bruine zonnebrillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
398 Resultaten

Bruine zonnebrillen bij Mister Spex

Bruine zonnebrillen behoren tot de absolute bestsellers bij Mister Spex. Ze passen bij alle huidtypen en zijn uitstekend te combineren met de meeste outfits. Bruine glazen hebben daarnaast het voordeel dat ze de werkelijkheid het meest waarheidsgetrouw weergeven. Met bruine glazen worden kleuren en contrasten zo realistisch mogelijk weergegeven. Prettig tijdens het autorijden, want stoplichtkleuren en verkeersborden kunnen goed worden gezien. Daarnaast hebben de ogen nauwelijks tot geen gewenningstijd nodig wanneer de zonnebril wordt afgezet.

Bij Mister Spex treft u een grote collectie zonnebrillen met bruin montuur en/of bruine glazen aan van merken zoals Ray-Ban, Burberry, Tom Ford, Dior, Prada en Gucci. De meest geliefde en meest verkochte bruine zonnebril ter wereld is de Ray-Ban aviator, die u eveneens aantreft in onze shop. Bruintinten variëren van licht- tot donkerbruin en zijn onder andere verkrijgbaar als geliefd tortoise patroon

Bruine zonnebrillen zijn bij Mister Spex verkrijgbaar in kunststof en metaal. Beide materialen hebben het voordeel dat ze licht zijn en daarmee een hoog draagcomfort garanderen. Een ander geliefd materiaal is hout, dat weliswaar wat zwaarder is, maar daarvoor erg trendy is. Bruine zonnebrillen van hout treft u onder andere aan in de collecties van Prada, Ray-Ban, Wood Fellas en Karmawood. De ideale grootte wordt bepaald door uw gezicht. Heeft u een vrij smal gezicht, dan staat een smal model u over het algemeen het beste. Heeft u juist een wat breder gezicht, dan staan de grote modellen u erg goed.

Een deel van de bruine zonnebrillen zijn verkrijgbaar op sterkte. Heeft u erg hoge correctiewaarden, dan raden we u aan te kiezen voor een vrij robuust, volledig montuur. Op die manier worden de glazen voldoende gesteund door het montuur en gaat uw zonnebril zo lang mogelijk mee. Heeft u slechts een geringe oogafwijking, komen ook de modellen zonder rand of met semi-rand in aanmerking. Met behulp van de filters in de linker kolom geeft u uw voorkeuren aan.

Passen doet u bij Mister Spex geheel online, in 2D of 3D. U doet dit door uw favoriete bril te selecteren en vervolgens een foto van uzelf te uploaden/uw webcam aan te zetten. Binnen enkele seconden ziet u in beeld hoe u er met de bril naar keuze uitziet. U kunt zoveel brillen passen als u wilt en bestelt pas als u zeker bent van uw zaak. Valt de bril uiteindelijk toch tegen, maakt u gewoon gebruik van ons retourrecht (binnen 30 dagen).

Mister Spex is de grootste online opticien van Europa. Met ruim twee miljoen klanten en meer dan 8.000 merkmonturen, zijn we marktleider op het gebied van de online optica. Naast zonnebrillen bestaat ons assortiment uit brillen (heren brillen, dames brillen, multifocale brillen, leesbrillen) en contactlenzen van onder andere Cooper Vision, Acuvue, PureVision, Biofinity, en het Mister Spex merk TrueLens.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel