All Mister Spex Merken

MSX - Private Label and Coops
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
594 Resultaten

Veel van de eigen merken van Mister Spex zijn duurzaam en combineren hoog draagcomfort met eersteklas design. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats. Bij de exclusieve samenwerkingen, maar ook bij het design van de monturen, die van klassiek tot modern zijn. Als je een bril koopt, kun je kiezen voor kwaliteitsglazen met o.a. uv-filter, een super antireflecterende coating en een hardlingslaag. Je kunt ook kiezen voor andere extra’s. Zo krijg je, als je een Mister Spex bril koopt, een modern ontwerp dat bij je past én een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.

De zonnebrillencollectie

De duurzame collectie van Mister Spex is CO CO, oftewel Contemporary Conscious. Deze collectie is perfect voor coole trendsetters. Het speelt op natuurlijke wijze in op actuele trends, overtuigt met heldere, minimalistische ontwerpen en kiest voor een duurzame productie met zuiver bioacetaat. Zonnebrillen die jouw persoonlijkheid onderstrepen vind je bij de Aspect by Mister Spex collectie. Klassieke vormen worden daar gecombineerd met functionele elementen en hoogwaardige details. Zwarte zonnebrillen passen bij bijna elk type en elke look. Combineer een zwart montuur met gekleurde glazen en maak je zomerse look helemaal af. Of kies voor klassiek met een minimalistisch model. Het kan allemaal! Met zwarte zonnebrillen met goede uv-bescherming ben je altijd trendy en houd je je ogen gezond. Zoek je een klassieke zonnebril die met bijna elke outfit gecombineerd kan worden? Zwarte zonnebrillen zijn dan de perfecte keuze. Kunststof of metaal: de kleur zwart is een echte blikvanger. Kies je voor een minimalistisch montuur en duidelijke lijnen, dan verleen je je look een eenvoudige elegantie. Bij de dameszonnebrillen zijn extravagante oversized zonnebrillen en cat eye zonnebrillen in goud en roze echte statement pieces. Voor mannen zijn ronde, vierkante of randloze zonnebrillen met donkere, opvallende motieven momenteel erg trendy. Mag het van jou lekker anders? Kies dan eens voor een zwarte zonnebril met kleurrijke, gespiegelde glazen met een hippie-touch, of kies voor monturen met edelstenen of pailletten.

Zonnebrillen advies & tips

Om je te ondersteunen bij je zoektocht naar een nieuwe zonnebril, kun je de filters in de linker navigatiebalk gebruiken. Je krijgt zo alleen zonnebrillen te zien die passen bij jouw wensen. Tip: Vind de juiste zonnebril in een paar klikken met de filters van Mister Spex. Gezichtsvorm: Hier vind je monturen die passen bij je gezichtsvorm en je contouren accentueren. Je kunt aangeven of je een rond, vierkant, hartvormig of ovaal gezicht hebt. Welke monturen het beste bij je passen, lees je in ons artikel over de montuurkeuze.

Welke soorten zonnebrillen zijn er?

Zonnebrillen voor mannen en vrouwen zijn er in veel verschillende soorten.

Klassieke zonnebrillen: De zonnebrillenklassiekers zijn verkrijgbaar van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen. Vaak hebben de glazen een tint van 85 procent in groen, grijs of bruin. Deze ‘eenvoudige tint’ beschermt de ogen optimaal tegen de zon. Daarnaast kun je bij Mister Spex kiezen voor een ‘originele glaskleur’, in ieder geval bij veel modellen. Dit betekent dat de kleur van de glazen wordt aangepast aan de oorspronkelijke glaskleur. Welke tint je ook kiest, je wordt goed beschermd tegen ultraviolette straling.

Gepolariseerde zonnebrillen: Vooral bij het rijden op een natte weg of tijdens wintersport kun je last hebben van verblindende lichtreflecties. In tegenstelling tot gewone zonnebrillen kunnen gepolariseerde zonnebrillen deze verminderen. Ze zijn namelijk voorzien van een polarisatiefilter die het weerkaatste licht absorbeert. Hierdoor zie je ook bij laagstaande zon of sneeuw goed. Het is belangrijk dat de bril goed aansluit op je gezicht, zodat je ook goed kunt kijken als de zon van de zijkant schijnt.

Fototrope/meekleurende zonnebril: Fototrope zonnebrillen zijn zonnebrillen met meekleurende glazen. Dit betekent dat de kleur van de glazen wordt aangepast op de hoeveelheid uv-stralen en op de temperatuur. Ze zijn binnenshuis doorzichtig en donker als de zon schijnt. Het voordeel hiervan is dat je je zonnebril de hele dag kunt dragen en je niet hoeft te wisselen tussen een gewone bril en een zonnebril. Bij Mister Spex kun je alle brillen en zonnebrillen op sterkte bestellen met meekleurende glazen.

Gespiegelde zonnebril: Gespiegelde zonnebrillen zijn aan de buitenkant volkomen ondoorzichtig. Van binnen zijn ze ontspiegeld, zoals andere brillen dat ook zijn. Lange tijd werden deze zonnebrillen vooral gebruikt op wintersport. Inmiddels worden ze steeds vaker gewoon gedragen, want ze zien er uniek en mysterieus uit. De coatings in felle en opvallende kleuren versterken dat alleen maar. Gespiegelde glazen zien er lekker casual uit. De spiegelcoating ziet er hip uit en beschermt de ogen tegen lichtreflecties. Hierdoor heb je een goed zicht.

Zonnebrillen op sterkte: Draag je een bril, dan raden we je een zonnebril op sterkte aan. Ook hier heb je een ruime keuze aan monturen van verschillende merken, zoals Ray Ban, Hilfiger, Oakley of Prada. Het is belangrijk dat het model niet te krom is, dat het gemaakt is van een materiaal dat verglaasd kan worden en dat de glazen een geschikte maat hebben. Sommige monturen zijn alleen geschikt voor glazen tot bepaalde correctiewaarden. Bij Mister Spex kun je kiezen uit drie verschillende soorten glazen: standaard, comfort en premium.

Overigens: Zonnebrillen op sterkte zijn ook heel geschikt voor mensen met lenzen. Ze verlichten de ogen en voorkomen irritatie. Zo hoef je op zonnige dagen geen lenzen in te doen en kun je in plaats daarvan een zonnebril dragen.

De juiste zonnebril voor jouw gezichtsvorm

Koop je voor het eerst een zonnebril of wil je eens iets anders proberen? Twijfel je welk frame geschikt is voor jou? Het is een goed idee om je gezichtsvorm als uitgangspunt te nemen bij de keuze voor een zonnebril. De vorm van je gezicht bepaalt namelijk voor een belangrijk deel welke monturen echt bij je passen:

Hartvormig gezicht: Zonnebrillen die van boven een gewelfde vorm hebben, zoals cat-eye of vlindermodellen, passen goed bij hartvormige gezichten. Je kunt ook gaan voor ronde en ovale zonnebrillen. Je kunt kiezen voor alle kleuren! Probeer zonnebrillen met brede en opvallende beugels te vermijden. Rond gezicht: Heb je een wat ronder gezicht? Ga dan voor vierkante en onopvallende monturen. Deze laten je gezicht er smaller uitzien.

Vierkant gezicht: Het omgekeerde is het geval voor vierkante gezichten. Kies liever voor ronde of ovale monturen, want daarmee zie je er zachter uit. Frames in subtiele kleuren verlenen je een elegante look.

Ovaal gezicht: Is je gezicht ovaal van vorm? In principe past elke bril bij je. Maar let op: ook in dit geval wil je natuurlijk dat de bril bij jou en je persoonlijkheid past.

Maar het is niet alleen de vorm van je gezicht die bepaalt welke zonnebril bij je past. Natuurlijk niet; je wilt immers ook dat de zonnebril past bij je kledingstijl en je uiterlijk. Ben je een extravert iemand die graag opvalt, ga dan voor felgekleurde glazen en monturen. Ben je wat terughoudender, dan is een discrete bril vaak wat geschikter. Natuurlijk kun je een zonnebril ook gebruiken om een spannend contrast te creëren. Dit doe je door te kiezen voor een bril die wat anders is dan de rest van je look. Maar zelfs dan is het belangrijk dat de bril bij je past: zo voel je je immers het meest op je gemak.

Voordelen van bestellen bij Mister Spex

Bij Mister Spex kun je brillen passen vanuit thuis, heel comfortabel en gemakkelijk. Met onze praktische online paskamer kun je op het scherm zien welk montuur het beste bij je past. Je kunt de brillen online passen met een foto of webcam. Daarnaast kun je een oogmeting laten doen bij een van onze vele partneropticiens. Op onze website kun je het grote productaanbod van Mister Spex bekijken en op je gemak je favoriete bril kiezen. Het maakt daarbij niet uit welk frame je kiest. Mister Spex zonnebrillen zijn vaak ook verkrijgbaar met getinte glazen in bijpassende kleuren, die er net zo uitzien als de originele zonnebrilglazen. Je kunt tot 4 brillen bestellen om thuis gratis te passen. We sturen de brillen (niet op sterkte) binnen 1 tot 3 werkdagen naar je op (geen verzendkosten). Zodra de brillen aangekomen zijn, heb je 10 dagen de tijd om ze vrijblijvend te passen. Als een van de bestelde brillen je bevalt, kun je gewoon je correctiewaarden online invullen en dan krijg je je nieuwe bril binnen 5-13 dagen. Bij Mister Spex bestel je zonder risico: dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie kun je je bril gratis terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug. Verzenden is gratis vanaf 39 euro, retourneren is altijd gratis. Je ontvangt je artikelen binnen een paar dagen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel