Zonnebrillen

Oakley Latch

Oakley Latch zonnebrillen als stijlvolle accessoire

De Oakley Latch zonnebrillen vindt u in diverse elegante uitvoeringen en modellen. Mat zwart, ingetogen grijs of donkerblauwe monturen met felgekleurde of sobere glazen. Afhankelijk van de combinatie die u kiest, is uw zonnebril opvallend of juist subtiel aanwezig. Wat hij in elk geval wel altijd is, is een stijlvol accessoire dat u meer flair geeft. Het gerenommeerde Oakley weet dan ook als geen ander hoe de laatste technologieën te combineren met modieuze en tijdloze elementen.

Oakley Latch, de zonnebril voor elke dag

Een zonnebril moet meer zijn dan enkel een praktische manier om uw ogen te beschermen tegen UV-stralen of reflecties. Hij maakt een volwaardig deel uit van uw outfit en heeft een grote invloed op uw uitstraling. Daarom moet hij karakter hebben en aangepast zijn om bij verschillende stijlen aan te sluiten zodat u hem nagenoeg altijd kunt dragen in de zomer. De Oakley Latch modellen zijn mooie brillen die zowel functioneel als esthetisch hoogwaardig zijn. Ze zijn in verschillende vormen te verkrijgen en hebben een ingetogen, chique look met in het oog springende accenten. Vooral voor de glazen wordt vaak gekozen voor felle kleuren en een polarisatie. Zo heeft u een zonnebril die enerzijds tijdloos is, maar anderzijds ook geënt op de laatste modetrends.

Welke Oakley Latch past het beste bij u

Om te weten welke Oakley Latch zonnebril u het beste staat, zijn er twee manieren. Eerst en vooral kunt u uitzoeken welke gezichtsvorm u heeft en welke bril daar logischerwijs het mooiste bij aansluit. Dit is alvast een goede basis om mee te starten. Over het algemeen gaan ronde gezichten beter met hoekige brillen en omgekeerd. Ovale gezichten zijn veelal makkelijk voor elk model. Zodra u de Oakley Latch modellen hebt geselecteerd die het beste bij u zullen passen, kunt u ze uitproberen in de online 3D tool van Mister Spex. U installeert zich voor de webcam, zoekt de brillen die u kunnen bekoren en schuift ze een voor een voor uw gezicht. Staat het model u wel aan, maar de kleur niet, dan hebt u deze met een klik op de knop veranderd. Tot u de perfecte combinatie hebt gevonden en de zonnebril van uw dromen.

Uw Oakley Latch bij Mister Spex

Houdt u van een ruime keuze in merken, modellen en uitvoeringen en vindt u het heerlijk om online door de collectie te bladeren vanuit het comfort van uw eigen huis, dan is Mister Spex de partner bij uitstek. Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

  • gratis verzending en retour

  • online passen in een 3D tool aan de hand van uw webcam of foto

  • veilige betalingsmogelijkheden in een versleutelde omgeving

  • glazen op sterkte, ook bij de zonnebrillen

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel