Zonnebrillen

Oakley Prizm

Oakley Prizm – voor een beter zicht tijdens het sporten

De nieuwe PRIZM™ technologie van Oakley optimaliseert uw zicht bij het sporten en tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Glazen die speciaal zijn ontworpen voor verschillende omgevingen en activiteiten verhogen de detailwaarneming in het midden of aan de rand van uw gezichtsveld. Op straat of tijdens het watersporten of golfen: Oakley Prizm brillen zijn afgestemd op uw behoeftes. Hoe de nieuwe technologie uw visuele precisie verbetert, leest u hier.

Zo optimaliseert de PRIZM™ technologie uw zicht

Binnen de sport is het de precisie van de visuele waarneming die telt. Op straat of in het water moet u binnen enkele milliseconden belangrijke beslissingen nemen. De nieuwe PRIZM™ technologie ondersteunt u daarbij. Speciaal ontwikkelde glazen die afgestemd zijn op uw behoeften in verschillende omgevingen benadrukken de doorslaggevende details. Polarized glazen die individueel zijn aangepast aan het betreffende lichtspectrum zorgen ervoor dat u kleuren en contrasten beter waarneemt. U kunt zo beter focussen en toch belangrijke details aan de rand van uw gezichtsveld zien.

Experts op het gebied van de sport

Speciale glazen die het contrast en de kleurwaarneming tijdens het sporten verbeteren: met de Prizm-technologie breidt Oakley zijn assortiment verder uit. Het merk begon in Californië met de productie van speciale handgrepen voor BMX-fietsen, maar breidde het aanbod al snel uit met beschermbrillen voor fietsers. De brillen werden al snel geliefd bij deelnemers van de Tour de France, wat de bekendheid van het merk ten goede kwam. Het verwisselbare glas-systeem dat Oakley eind jaren '80 introduceerde, verschafte de Californiërs bekendheid bij het grote publiek. Vandaag de dag staat Oakley voor een sportieve, casual lifestyle. Als het gaat om speciale beschermingsbrillen is het een van de meest geliefde merken onder mountainbikers, snowboarders en hardlopers.

Mister Spex heeft een grote selectie sportieve en casual Oakley Prizm modellen in trendy kleuren in de aanbieding:

  • PRIZM™ Daily verbetert uw kleurwaarneming. Matte kleuren lijken warm en aangenaam. De gepolariseerde glazen versterken bovendien contrasten. Met deze trendy zonnebrillen heeft u altijd een goed zicht.

  • PRIZM™ Road is speciaal ontwikkeld voor fietsers en motorrijders. De kleuren rood en bruin worden met deze glazen benadrukt, zodat u gemakkelijker hobbels in de weg kunt zien. Afgeronde beugeluiteindes en antislip neuspads verbeteren bovendien de grip van de bril.

  • PRIZM™ Golf glazen filteren de kleuren van de omgeving, zodat u groene tinten bijzonder goed van elkaar kunt onderscheiden. Hierdoor kunt u het verschil tussen de fairway, rough en rand goed zien.

  • PRIZM™ Trail Zonnebrillen bieden fietsers meer veiligheid in veeleisende omgevingen. In het zonlicht en in de schaduw kunt u glazen takken, stenen en wortels duidelijk zien en snel reageren.

  • PRIZM™ Shallow Water ondersteunt u in ondiep water. De glazen houden storende reflecties op het wateroppervlak tegen en versterken in plaats daarvan de groene en kopertinten. U kunt vissen en de bodem zo erg goed zien.

  • PRIZM™ Deep Water begeleidt u tijdens duiktochten in diepere wateren. Net als PRIZM™ Shallow Water elimineert de bril reflecties op het water. Groen en rood zijn makkelijker te zien, terwijl het storende blauwe licht wordt gedempt. De glazen zijn verduisterd, zodat u niet wordt verblind – zelfs niet in fel zonlicht.

PRIZM™ Snow biedt een grote diversiteit aan verschillend getinte glazen voor verschillende licht- en weersomstandigheden. Zo kunt u tijdens het skiën, snowboarden of bergbeklimmen contrasten en kleuren bijzonder goed zien.

Klassiekers voor ieder moment van de dag

Voor een coole streetstyle en een optimaal zicht tijdens al uw dagelijkse bezigheden heeft Oakley de Prizm-technologie ook toegepast op zonnebrillen met een klassieke vormgeving. Ook hier geldt: glazen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en verbeteren uw zicht, waar u ook heengaat – tijdens het fietsen, autorijden en natuurlijk te voet. De neutrale, klassieke frames maken uw tijdloze casual look helemaal af. Het lichte montuur zorgt bovendien voor een optimaal comfort.

Oakley Prizm bij Mister Spex: uw voordelen in één oogopslag

Hoogwaardige designmerken, innovatieve glastechnologieën en gratis kwaliteitsglazen: als klant bij Mister Spex heeft u talloze voordelen. Ontdek ons assortiment sportbrillen voor alle activiteiten. Joggen, fietsen of golfen: bij ons vindt u sport- en zonnebrillen die volledig afgestemd zijn op uw behoeftes. U heeft een zonnebril op sterkte nodig maar kent uw dioptriewaarden niet? Laat dan een gratis oogmeting uitvoeren bij een van onze partneropticiens.

  • U kent uw correctiewaarden niet? Laat een gratis oogmeting uitvoeren bij een van onze partneropticiens!

  • Bespaar op verzendkosten! Vanaf 39 euro verzenden we alle brillen en zonnebrillen gratis.

  • U ontvangt graag deskundig advies? Onder 0800 380 06 77 staat een van onze medewerkers u graag te woord.

  • Profiteer van onze 30 daagse geldteruggarantie

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel