Gepolariseerde sportbrillen

Gepolariseerde
sportbrillen

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Gepolariseerde sportbrillen

(973)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 973

Gepolariseerde zonnebrillen: beter zicht op het water en de piste

Watersporters dragen Gepolariseerde sportbrillen al sinds lange tijd. Terecht, want gepolariseerde zonnebrillen hebben allerlei voordelen. Ze verminderen reflecties, versterken contrasten en beschermen de ogen tegen zonlicht. Ze zijn enorm veelzijdig. Vandaag de dag dragen veel sporters zonnebrillen met gepolariseerde glazen. Zo zien fietsers en inlineskaters beter als het regent, bewegen skiërs en snowboarders zich veiliger in de sneeuw en beschermen vissers en wandelaars hun ogen tegen uv-licht. Pas online bij Mister Spex en ontdek gepolariseerde zonnebrillen die zijn afgestemd op uw favoriete sport en stijl.

Wat maakt gepolariseerde zonnebrillen bijzonder?

Gepolariseerde filters worden toegepast op brillen, beeldschermen en fotolenzen, en binnen allerlei wetenschappelijke sectoren. De filters voor gepolariseerde sportbrillen verminderen weerspiegelingen van de zon op oppervlaktes als glas of metaal. Ze filteren lichtstralen met een bepaalde in- en uitvalshoek. Bovendien heeft een goede sportbril een adequate uv-filter om schade aan het oog te voorkomen.

Bij welke sporten worden gepolariseerde sportbrillen gedragen?

Met name watersporters profiteren van gepolariseerde sportbrillen. Zeilers herkennen rif-structuren onder water beter, omdat lichtreflecties op het wateroppervlak worden gecompenseerd door de bril. Gepolariseerde sportbrillen staan onder vissers bekend als hengelbrillen. Als de zon schuin op het water valt, helpen gepolariseerde sportbrillen om de bewegingen van de vissen te zien. Ook voor skiërs en snowboarders is een gepolariseerde sportbril goud waard. Ze nemen contrasten beter waar en kunnen dus veiliger bewegen op de piste.

Welke uv-bescherming moeten gepolariseerde sportbrillen hebben?

Met name outdoor sporten vragen om een goede uv-bescherming. Dat heeft overigens niks te maken met de intensiteit van de tint van de glazen: De uv-filter wordt als aanvulling op de tint in de glazen verwerkt. Een filter met een uv-beschermingswaarde van 400 filtert de straling van golflengten tot 400 nanometer uit het lichtspectrum.

Hoe verloopt het virtuele passen bij Mister Spex?

Gepolariseerde sportbrillen zijn praktisch en trendy. Dankzij het virtuele passen bij Mister Spex kunt u de verschillende modellen meteen online opdoen. Upload een foto of maak een foto met uw webcam. Op die manier kunt u zelfs onderweg of in het café verschillende gepolariseerde sportbrillen passen. De foto’s uit de virtuele paskamer deelt u met vrienden via Facebook. Zo weet u meteen welke modellen het beste in de smaak vallen.

Welke verdere voordelen heeft Mister Spex?

Heeft u uw gepolariseerde zonnebril al gevonden? Ontdek de voordelen van Mister Spex:

  • Maak uw keuze uit ruim 3.000 brillen, zonnebrillen en sportbrillen.
  • De snelle verzending is gratis vanaf 39 euro. Retourneren is eveneens gratis.
  • Virtueel passen verloopt snel en ongecompliceerd.
  • Als de bril toch niet perfect zit, laat hem dan afstellen bij de partneropticien.

Een ontspannen tijd op het water of de piste staat nu niks meer in de weg.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel