Zonnebrillen

Ray-Ban Blaze

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
3 Resultaten

Ontdek de cutting edge Ray Ban Blaze collectie op Mister Spex

Met de Blaze collectie brengt het gerenommeerde merk Ray Ban een aanbod brillen op de markt dat innovatief en modieus oogt. Binnen de brillenlijn zijn verschillende modellen opgenomen, stuk voor stuk echte blikvangers. Bij Mister Spex vindt u een waaier aan modellen, kleuren en types van de Ray Ban Blaze brillencollectie die u vast als gegoten staan. Kies voor een exclusieve bril en laat u verleiden door de Blaze modellen.

De Ray Ban Blaze collectie biedt verschillende modellen aan

  • Aviator model: bent u een moderne modeliefhebber en houdt u van een tijdloze en klassieke toets? Dan is de aviator uit de Ray Ban Blaze brillenlijn de ideale eyewear. Deze verfijnde en elegante bril combineert u makkelijk met diverse stijlen. Ze zijn voorzien van alles wat u in een bril of zonnebril zoekt.

  • Dubbele brug: hebt u liever een bril die opvallend aanwezig is? Dan is de dubbele neusbrug de juiste keuze. Het montuur is subtiel aanwezig rond de glazen, maar wordt sterk benadrukt ter hoogte van uw neus door een dubbele brug in metaal.

  • Ronde en hexagonale modellen: deze pareltjes hebben een retro look & feel en sluiten daardoor aan bij de laatste modetrends. Ze stralen pure elegantie uit en u kunt ze in een waaier aan kleuren verkrijgen. De exemplaren voor vrouwen zijn uiterst feminien en stijlvol.

  • Clubmaster: deze iconische bril met levendige kleuren is geschikt voor mensen met een positieve levensvisie en een optimistische houding. Een absoluut toppertje voor iedereen die met een grote lach door het leven gaat.

  • Cat Eye: deze gewaagde bril uit de Ray Ban Blaze collectie is er voor iedereen die het lef heeft met iets nieuws uit de hoek te komen. Gedurfd, aanwezig en geliefd bij echte fashionista's.

  • Shooter: eveneens iconisch, maar ook stoer en verhelderend. De ideale zonnebril of bril voor hen die met twee voeten op de grond staan en weten wat ze willen.

Uw Ray Ban Blaze bril vooraf even passen

Gezien de Blaze collectie uit verschillende modellen bestaat die u dan ook nog eens in meerdere kleuren kunt verkrijgen, is het zeker geen overbodige luxe om ze vooraf even te passen. De online 3D tool van Mister Spex geeft u de kans om op een virtuele manier elke bril die u leuk vindt alvast even voor uw gezicht te schuiven. Zo weet u meteen welk model u het beste past.

Uw bril online kopen bij Mister Spex heeft zijn voordelen

  • u kunt uw bril passen via de online 3D tool

  • uw bril wordt gratis verzonden

  • u hebt de keuze uit een scala aan bekende designers en merken

  • uw glazen kunnen op sterkte worden gemaakt, ook bij de zonnebrillen.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel