Jouw herfstkoopje - nu tot 25% korting claimen¹

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Ray-Ban Outdoorsman

(2)
Producten 1 tot 2 van 2

Ray-Ban Outdoorsman voor een gezond buitenleven

Binnen de collectie Ray-Ban pilotenbrillen vindt u de Outdoorsman terug. Het is de iconische zonnebril voor heren en dames die authentieke snufjes zoeken zoals de gekleurde zweetbandjes in kunststof en de authentieke groene G-15 glazen. Voor een natuurlijk, contrastrijk en scherp zicht in de buitenlucht steekt de Ray-Ban Outdoorsman er met kop en schouders bovenuit. Bestel nu uw Ray-Ban Outdoorsman zonnebril bij Mister Spex.

Uw authentieke glazen

Uitvinder Ray-Ban kwam in 1937 op de proppen met een nieuwe generatie zonnebrillen die militairen in dienst moest helpen tijdens hun missies in binnen- en buitenland. De authentieke zonnebrillen van hoge kwaliteit bewezen hun nut en zijn intussen geëvolueerd naar een standaard. De klassieke groene G-15 glazen, in een zwart of goudkleurig montuur, staan garant voor een haarscherp en helder zicht, comfort en bescherming. Kwaliteiten waar u anno 2017 op kan rekenen in de nieuwste generatie zonnebrillen Ray-Ban Outdoorsman. Het is de zonnebril bij uitstek voor modieuze heren en dames die de buitenlucht opzoeken voor sport en ontspanning. Online kopen bij opticien Mister Spex is een verademing voor uw ogen.

Natuurlijk zicht tegen een scherpe prijs

Als buitenmens ziet u graag de zaken rondom u zoals ze zijn. Daar helpt de Ray-Ban Outdoorsman met de groene G-15 glazen u bij. Door de opname van maar liefst 85 procent van het waarneembare licht en het deels afstoten van blauw licht, garanderen groene glazen een bijzonder contrast in kleuren. U ziet de zaken op een natuurlijke manier. Bestel vandaag nog de modieuze Ray-Ban Outdoorsman tegen een scherpe prijs bij Mister Spex.

Online uw voordeel doen

Online uw voordeel doen is makkelijk bij Mister Spex. U scrolt doorheen de tijdloze modellen van Ray-Ban zonnebrillen. Komt u de voor u gepaste Ray-Ban Outdoorsman tegen? Dan selecteert u de zonnebril. Meteen past u via de 3D-technologie van Mister Spex uw goudkleurige of zwarte Ray-Ban Outdoorsman aan. Voor een tweede mening van vrienden en/of familie verzendt u via sociale media de genomen foto. Hebt u vragen over de gezondheid van uw ogen of uw oogcorrectie? Dan staat ons team van oogspecialisten voor u klaar om u verder te helpen. Wilt u absolute zekerheid over uw oogcorrectie? Dan boekt u gratis een afspraak met onze partneropticiens bij u in de buurt. Met de correcte oogmeting koopt u de Ray-Ban Outdoorsman die bij u past. Eens uw bestelling rond is, zorgen wij voor een veilige afrekening en een betrouwbare verzending van uw Ray-Ban zonnebril. Doe uw voordeel met de Ray-Ban Outdoorsman van Mister Spex.

Daarom koopt u een Ray-Ban Outdoorsman bij Mister Spex:

  • authentieke zonnebril
  • ongeëvenaarde groene G-15 glazen
  • natuurlijk zicht, bijzonder contrast
  • online aanpassen van uw Ray-Ban zonnebril
  • gratis oogmeting
  • scherpe prijs
  • veilige afrekening
  • betrouwbare verzending

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel