SofLens Toric

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

2. Correctiewaarden

Verpakkingen

3. Bezorgingsinterval

4. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 6 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

  • 66% watergehalte
  • 14,5mm lensdiameter
  • Torische lens
  • Fabrikant: Bausch & Lomb

SofLens Toric contactlenzen zijn speciaal ontworpen tegen astigmatisme. Door een cilindrische afwijking in het oog zijn alle objecten vervormd, zowel van dichtbij als van veraf. De contactlenzen kunnen een maand gedragen worden. Ze bieden veel comfort en zorgen voor gezichtsscherpte. De torische lenzen zijn gemakkelijk in gebruik door het duidelijke verschil tussen de buitenkant en binnenkant van delenzen.

De SofLens Toric contactlenzen zorgen weer voor een helder zicht door het licht weer op ??n punt te focussen. Het vernieuwende Lo-Torque systeem van fabrikant Bausch & Lomb houdt de lenzen de gehele dag netjes op hun plaats, zodat er geen vervormingen optreden. Het watergehalte van deze maandlenzen bedraagt maar liefst 66%. Ze blijven dus voldoende vochtig. De lenzen hebben een goede zuurstofdoorlatendheid en een diameter van 14,5 mm. U kunt er gerust mee sporten.

Bestel de SofLens Toric maandlenzentegen de laagste prijs. Mister Spex zorgt als grootste online opticien van heel Europa voor een snelle bezorging via DHL. Uw bestelling is van aankoop tot aflevering te volgen. Mochten de lenzen niet voldoen, mag u deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel