Nieuw: De meest geliefde brillentrends voor deze herfst en winter! 
Ontdek nu!

Categorie

Soflens

(7)
Producten 1 tot 7 van 7

Contactlenzen van SofLens®: van hoogwaardige maandlenzen tot mooie kleurlenzen

SofLens® is een geliefd contactlenzenmerk van de bekende lenzenproducent Bausch+Lomb. Opvallend is de uitstekende kwaliteit die gepaard gaat met faire prijzen: 30 daglenzen van SofLens® zijn al verkrijgbaar vanaf 15,95 euro. Kiest u meteen voor een grotere hoeveelheid, bespaart u bovendien tot 20 procent. Het SofLens®-assortiment bij Mister Spex bestaat uit dag-, week- en maandlenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, torische lenzen en kleurlenzen op sterkte. Daarnaast bieden we voor ieder type lens een passende lenzenvloeistof aan – tenzij u kiest voor daglenzen natuurlijk, want die hoeven niet schoongemaakt te worden. Mister Spex is de nummer 1 online opticien van Europa, dus u en uw ogen zijn bij ons in de beste handen.

SofLens® 59: geliefde maandlenzen voor het scherpste zicht

De SofLens® 59 behoren tot de bestsellers van SofLens®. Deze zachte maandlenzen hebben een stevige vorm, waardoor ze makkelijk in- en uitgedaan kunnen worden. Dankzij het gebruik van niet-ionisch hydrogel, blijven allerlei restanten zoals proteïnen, cosmetica en vuiltjes nauwelijks plakken aan de lenzen. Ook op het einde van de maand heeft u met de SofLens® dus nog een optimaal en fris zicht. Een ander voordeel van het hydrogelmateriaal is dat het niet snel scheurt. Dit maakt het in- en uitdoen van de lenzen makkelijker en zorgt voor een eenvoudig gebruik. Bij Mister Spex bevatten verpakkingen van De SofLens® 59 zes lenzen, dus u kunt steeds zes maanden vooruit. Andere geliefde maandlenzen zijn lenzen van de merken Air Optix®, Biofinity® en ons huismerk TrueLens.

Gekleurde lenzen voor een bijzondere look

De kleur van onze ogen heeft een groot effect op onze uitstraling. Waar we met brillen, zonnebrillen en kleding naar hartenlust kunnen experimenteren, staat de kleur van onze ogen vast. Of na ja, bijna, want dankzij gekleurde lenzen kunnen we heel soms met blauwe of juist bruine ogen door het leven gaan. Geliefde kleurlenzen zijn de SofLens® Natural Colors die bij Mister Spex in negen mooie kleuren verkrijgbaar zijn. Of u wel of geen oogafwijking heeft, maakt daarbij niet uit: er zijn gekleurde lenzen op sterkte en gekleurde lenzen zonder sterkte. Net als de andere lenzen van SofLens® zijn de kleurlenzen gemaakt van hoogwaardige hydrogel die geen vocht aan de ogen onttrekt. De ogen voelen daardoor de hele dag fris en vochtig aan en worden niet droog. Gekleurde lenzen zijn ontzettend mooi, maar kunnen het zicht beperken als het donker is. Draag ze dus liever niet tijdens het autorijden na zonsondergang.

Contactlenzen van SofLens® bestellen bij Mister Spex

Als nummer 1 online opticien van Europa biedt Mister Spex hoogwaardige contactlenzen voor alle oogafwijkingen. Of u nu kiest voor SofLens® of voor een van onze andere topmerken: u bent verzekerd van een uitstekend en comfortabel zicht. Voordelen die u als klant bij Mister Spex heeft:

  • U heeft een verkromd hoornvlies? Ons grote assortiment torische lenzen corrigeert de vervorming en maakt een uitstekend zicht mogelijk.
  • Heeft u last van ouderdomsverziendheid, dan kunt u rekenen op ons grote aanbod multifocale lenzen. Deze lenzen combineren meerdere oogafwijkingen en daarmee sterktes binnen één lens.
  • U twijfelt of lenzen echt bij u passen? Bij Mister Spex kunt u contactlenzen op proef dragen en zo ontdekken of het iets voor u is.
  • In uw eigen klantaccount kunt u uw bestelvoorkeuren en correctiewaarden opslaan: het plaatsen van bestellingen neemt daardoor nauwelijks tijd in beslag.
  • Bij Mister Spex profiteert u bovendien van een uitstekende service, een snelle levering en regelmatige kortingen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 10% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel