We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Weeklenzen

Weeklenzen

Categorie

Merk

Fabrikant

Prijs in EUR

9

Wekelijkse contactlenzen


Weeklenzen online kopen bij Mister Spex

Met ruim 1,5 miljoen tevreden klanten is Mister Spex uitgegroeid tot de meest geliefde online opticien van Europa. In onze uitgebreide online shop treft u contactlenzen aan van vooraanstaande merken zoals Biofinity, Air Optix en PureVision. Of u nu kiest voor daglenzen, weeklenzen of maandlenzen, bij Mister Spex profiteert u van talloze voordelen:

- Snelle en kosteloze verzending

- Kosteloze retournering binnen 30 dagen

- Passen van de contactlenzen bij één van onze vele partneropticiens

- Kosteloze klantenservice: 0800 810 80 90

Mister Spex biedt diverse soorten weeklenzen die aansluiten bij uw ogen en voorkeuren. Heeft u een vrij standaard sterkte, dan kiest u bijvoorbeeld voor de geliefde sferische weeklenzen van Acuvue (Johnson & Johnson). Is uw hoornvlies verkromd (het zogenaamde “astigmatisme”), dan zijn de Acuvue Oasys for astigmatism en de Acuvue Advance (eveneens Johnson & Johnson) bijzonder geschikt. Bent u verziend, dan bieden de Acuvue Oasys for Presbyopia lenzen, die hetzelfde effect hebben als een multifocale bril, uitkomst.

Voordelen van weeklenzen

Mensen die dagelijks lenzen dragen, kiezen vaak voor maandlenzen. Gelegenheidsdragers daarentegen kiezen vaak voor daglenzen. Weeklenzen combineren de voordelen van deze twee soorten. Aan de ene kant zijn ze door het snellere weggooien hygiënischer dan maandlenzen, aan de andere kant zijn ze goedkoper dan daglenzen. De naam “weeklenzen” is echter lichtelijk misleidend: Ze kunnen namelijk niet één, maar twee weken worden gedragen.

FAQ’s

1. Voor wie zijn weeklenzen geschikt?

In principe zijn weeklenzen geschikt voor alle lenzendragers. Oók als er sprake is van een verkromming van het hoornvlies of verziendheid. Het aanbod is wel minder groot dan het aanbod dag- en maandlenzen. Dat uw waarden overeenkomen met de opties, is daarin doorslaggevend.

2. Hoe reinig ik de lenzen?

U wast uw handen en haalt de lenzen voorzichtig uit uw ogen. U spoelt ze af met een reinigingsvloeistof en plaatst ze vervolgens in de houder, die u vult met bewaarvloeistof. Afhankelijk van de gebruikte vloeistof, laat u de lenzen daar 3 tot 6 uur in.

3. Waarom moet ik de contactlenzen passen?

Contactlenzen past u bij een opticien of oogarts. Hij bepaalt uw dioptrie-waarde, uw diameter (DIA) en uw radius (BC). Pas als alle waarden kloppen, zitten de lenzen comfortabel. Daarnaast kan worden vastgesteld of u speciale contactlenzen nodig heeft: Torische lenzen corrigeren bijvoorbeeld voor een verkromming van het hoornvlies. Een partneropticien bij u in de buurt helpt u graag bij het vinden van de passende weeklenzen.

4. Hoe lang mag ik weeklenzen dragen?

Twee weken, en daarbij begint de telling op het moment dat u de verpakking opent. Langer dragen wordt afgeraden: De lenzen raken vervuild en kunnen het oog beschadigen of infecties veroorzaken.  

Snel en eenvoudig bestellen bij Mister Spex

In onze online shop bestelt u snel en eenvoudig. U geeft het juiste merk of type lenzen aan, geeft uw parameters en correctiewaarden aan ons door, en plaatst de bestelling in uw winkelwagen. De verzending vindt dan over het algemeen binnen 24 uur én geheel kosteloos plaats.

Mocht u thuis vaststellen dat u per ongeluk de verkeerde lenzen besteld heeft, of toch niet helemaal tevreden zijn, dan maakt u bij Mister Spex probleemloos gebruik van uw 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met onze kosteloze klantenservice onder 0800 810 80 90. 


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.