Purevision

Purevision

Purevision contactlenzen bij Mister Spex

Purevision contactlenzen worden gemaakt door het bedrijf Bausch & Lomb. Met deze lenzen ervaart u de gehele dag een helder zicht en ze zijn comfortabel om te dragen. De contactlenzen van Purevision kunt u 's nachts inhouden. Ze dienen een keer per maand vervangen te worden. Er zijn verschillende soorten Purevision contactlenzen bij Mister Spex verkrijgbaar. Ze zijn alle voorzien van speciaal AerGel materiaal, dat ervoor zorgt dat uw ogen vochtig blijven en vuil wordt afgestoten. De contactlenzen laten bovendien een natuurlijke hoeveelheid zuurstof door, zodat u geen last van witte ogen krijgt.

De Purevision contactlenzen bij Mister Spex zijn zowel geschikt voor mannen en vrouwen die bijziend of verziend zijn. De standaard maandlenzen van Purevision houden uw ogen vochtig en gezond. Daarnaast zijn er de Purevision 2 contactlenzen die een nog scherper zicht geven, vooral ook in de avondschemering en in donkere ruimtes. De Purevision Toric lenzen onderscheiden zich door de hoge zuurstofdoorlatendheid en de uitstekende vuilafstoting. Door de gebruikte AerGel technologie kunt u kleuren, bewegingen en contrasten goed waarnemen.

De Purevision contactlenzen bij Mister Spex zijn eenvoudig online te bestellen. De contactlenzen hebben een lichtblauwe tint, zodat ze altijd gemakkelijk zijn te vinden en in te doen. U bent voor Purevision contactlenzen voordelig uit bij Europa's grootste online opticien, dat inmiddels meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten aan zich heeft weten te binden.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel