Nu je favoriete leesbril vinden 

Aosept Plus HydraGlyde Voorraadverpakkings

Peroxide Systemen

 Aosept Plus HydraGlyde Voorraadverpakkings front view

Aosept Plus HydraGlyde Voorraadverpakkings Peroxide Systemen

Alle voordelen op een rij:

 • Perfect voor droge en gevoelige ogen
 • Diep reinigende werking dankzij peroxidesysteem
 • Voor alle zachte contactlenzen
 • Speciaal geschikt voor silicone hydrogel
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Altijd helder zicht met de Aosept Plus met HydraGlyde

  Als je op zoek bent naar een krachtige dieptereiniging en een betrouwbare desinfectie van je lenzen, dan heeft Alcon precies wat je zoekt: de Aosept Plus met HydraGlyde verzorgingsvloeistof is ideaal geschikt voor alle moderne contactlenzen, ook voor silicone hydrogels. De vloeistof bevat geen conserveringsmiddelen en is daardoor erg mild voor de ogen. De peroxide oplossing maakt bovendien een extra fris gevoel mogelijk dankzij de gepatenteerde HydraGlyde Vocht Technologie. De unieke matrix trekt vocht aan en houdt het vast tot het einde van de dag. Naast een verbeterde bevochtiging reinigt de krachtige drievoudige werking diep, lost onzuiverheden en afzettingen betrouwbaar op, en verwijdert lipiden en proteïnen. Voor super schone contactlenzen en een blijvend helder zicht!

  Een sterke combinatie voor de hele dag comfort

  Gecombineerd met de Air Optix plus HydraGlyde maximaliseer je het effect van de HydraGlyde Moisture technologie: De maandlenzen bevatten hetzelfde bevochtigingsbestanddeel als Aosept Plus met HydraGlyde, waardoor de oplossing optimaal zijn werk kan doen. Het oppervlak van de lenzen is gecoat met een vochtkussen dat 16 uur lang vocht vasthoudt, waardoor je ogen lang fris voelen.

  Lenzenvloeistof voor een perfecte reiniging

  Lees de bijsluiter van Aosept Plus met HydraGlyde om er zeker van te zijn dat je lenzen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat lekker zitten. Bij peroxide oplossingen is het erg belangrijk dat de lenzen lang genoeg in de vloeistof liggen. Het is het beste om ze er 's nachts in te doen en ze er op z'n minst 6 uur in te laten. Spoel de lenzen daarna af met een zoutoplossing en doe ze daarna pas in. Aosept Plus met HydraGlyde mag nooit direct in de ogen komen!

  De Aosept Plus met HydraGlyde is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes. Voor op reis is er de praktische verzorgingsset voor in je handbagage, inclusief klein spiegeltje. De enkele flessen van 360 ml worden geleverd met lenshouder inclusief katalysator en de verpakking van vier is de ideale maat voor een verpakking met zes maandlenzen.

  Beschikbare varianten

  Bezorging 2-4 dagen

  Gratis bezorging v.a. € 39,00

  Prijs

  incl. BTW

  Kosteloos € 0,00

  € 65,95

  € 45,80 per 1l

  Je bespaart N/A

   

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel