In 3 eenvoudige stappen

Favoriete modellen
Virtueel passen

1

Klik op de productpagina van een montuur op 'virtueel passen'.

2

Volg de instructies.

3

Pas verschillende modellen en vind uw favoriet.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen online passen

(6.027)

Geen resultaten gevonden

Producten 241 tot 300 van 6.027

Brillen online passen: zo makkelijk is het

Ontdekt u ook graag steeds weer nieuwe brillen? Of heeft u gewoon een nieuwe bril nodig en wilt u weten hoe verschillende modellen u staan? Met de 2D- of 3D-trial past u brillen bij Mister Spex online. U kunt in één oogopslag zien of het montuur bij u past, net alsof u thuis in de spiegel kijkt. Daar komt bij dat deze innovatieve manier van brillen passen ook erg leuk is!

Brillen online passen: deze opties heeft u

In de onlineshop van Mister Spex vindt u duizenden verschillende frames voor dames en heren. Bij brillen die u meteen mooi vindt, wilt u toch meteen weten hoe ze staan? Door de bril online te passen ziet u het meteen:

 • Pas online in 2D en zie een foto van uzelf met uw favoriete model
 • Met de virtuele 3D-pasoptie lijkt het net alsof u voor een normale spiegel staat: u kunt van alle kanten zien hoe de bril u staat.

Hoe weet ik welke brillen ik allemaal online kan passen?

Bijna alle monturen uit de Mister Spex onlineshop kunt u in 2D passen. Als u de bril in het detailaanzicht bekijkt, vindt u onder de grote afbeelding van de voorkant ook een zijaanzicht van de bril. Rechts ernaast staat een symbooltje van een camera. Klik erop om in 2D te passen.

Bij modellen die u ook virtueel, in 3D, kunt passen (net als voor de spiegel), staat er een stukje verder naar rechts een virtueel passen-knop.

Zo verloopt het passen met een foto stap voor stap:

 • Klik op de camera in het productoverzicht en daarna op de knop: nieuwe foto.
 • Bepaal of u een al bestaande foto wilt uploaden of er eentje wilt maken met uw webcam.
 • Wanneer u een foto uploadt: kies voor een foto waar u van de voorkant opstaat, in de camera kijkt en groot bent afgebeeld.
 • Wilt u gebruikmaken van de webcam optie, volg dan de aanwijzingen in de browser. U kunt daarbij steeds weer een nieuwe foto maken, tot u helemaal tevreden bent.
 • In de volgende stap herkent het programma automatisch uw gezicht en plaatst de bril erop. U kunt daarbij zelf aanpassingen doen.

Brillen passen met de virtuele 3D optie

In de onlineshop van Mister Spex vindt u talloze verschillende brillen die u heel waarheidsgetrouw live en online kunt passen. Klik gewoon op de knop "Live passen" die u rechts van de detailweergave in het productoverzicht vindt. Er opent dan een nieuw venster. Kijk recht vooruit in de camera terwijl de software de bril automatisch op uw gezicht plaatst. Dit kan een paar seconden duren. Zodra de bril op uw neus is geplaatst, kunt u uw hoofd zoveel bewegen als u wilt en uzelf van alle kanten bekijken – net alsof u voor een spiegel staat.

Verdere voordelen bij Mister Spex

Vind u het leuk om brillen online te passen? Ontdek dan de vele andere diensten die Mister Spex aanbiedt:

 • Zodra u uw droombril online heeft gevonden kunt u deze voorzien van uw correctiewaarden direct vanuit thuis bestellen. En dat tegen scherpe prijzen! Vanaf een bestelwaarde van 39 euro betaalt u geen verzendkosten.
 • U kunt niet kiezen? Neem de tijd en bestel tot vier gratis frames om thuis te passen. U mag de brillen tien dagen in alle rust uitproberen.
 • Als brildrager is het belangrijk dat u uw meest recente correctiewaarden kent. Ook die kunt u bij Mister Spex laten bepalen. Bij een van onze partneropticiens kunt u een gratis oogmeting laten uitvoeren.
 • Het kopen van een bril is een kwestie van vertrouwen. Bij Mister Spex bestelt u met een veilig gevoel. Kies de betaalmethode die het beste bij u past. Als u, tegen de verwachting in, niet tevreden bent met uw verglaasde bril, kunt u uw aankoop binnen 30 dagen retourneren en uw geld terugkrijgen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel