We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe bepaal ik mijn brilmaat?

U heeft al een bril die qua breedte optimaal past bij uw gezicht? Dan helpt dat u bij het uitkiezen van een nieuw montuur. We hebben een zoekfunctie ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig brillen met precies dezelfde/een vergelijkbare breedte vindt. De zoekfunctie treft u aan op onze brillen en zonnebrillen overzichtspagina onder "Montuurbreedte aangeven".

Met behulp van een liniaal bepaalt u eenvoudig de breedte van de bril. U meet daarvoor de afstand tussen de twee uiteinden. De waarde ligt over het algemeen tussen 120 en 150 mm. Vul de waarde in mm in in het zoekveld en vind brillen die overeenkomen met uw huidige montuurbreedte.

Shop brillen

Shop zonnebrillen


Was deze informatie nuttig voor u?


Nog vragen? Onze opticiens helpen u graag.

Neem contact met ons op:
service@misterspex.nl
Bel gratis:
0800 380 06 77

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.