We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe kan ik mij aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief?

Wees er zeker van dat u op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen door u nu aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief. U wordt altijd geïnformeerd over exclusieve aanbiedingen en de laatste trends. Regelmatig zullen we u de kans geven om gebruik te maken van een speciale aanbieding of actie of om mee te doen aan één van onze competities. Deze aanbiedingen zijn exclusief voor leden van onze nieuwsbrief. Dus meld u nu aan en mis uw kans niet! Aanmelden is uiteraard gratis en kunt u op elk gewenst moment weer uitschrijven. 

Meld u nu aan voor de Mister Spex nieuwsbrief:

Als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen:

Afmelden

Gerelateerde onderwerpen:


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.