We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe kan ik mijn pupilafstand laten bepalen?

Uw pupilafstand staat niet in uw voorschrift? Geen probleem want de pupilafstand is snel en probleemloos te bepalen. Selecteer hiervoor één van de volgende drie opties:

1. Optie: Stuur ons een foto van de voorkant van uw gezicht per e-mail en wij bepalen uw pupilafstand met onze speciale software. We behandelen uw foto strikt vertrouwelijk en delen het niet met derden. Als u brillen heeft besteld om thuis te passen, stuur ons dan een foto van de voorkant van uw gezicht mét bril op. Met name bij hoge correctiewaarden raden onze opticiens aan de gewenste monturen voor de definitieve aanschaf thuis te passen. Mocht u uw bril toch direct met verglazing bestellen in onze shop, kunt u op de foto een liniaal horizontaal op uw wenkbrauwen plaatsen.

2. Optie: Bezoek een partneropticien.

3. Optie: Bepaal uw PD zelf met een liniaal.

Tip: Onze opticiens raden optie 1 aan. Selecteer tijdens het bestelproces "Ik ken mijn PD niet" en ons team van opticiens neemt direct na het plaatsen van de bestelling per e-mail contact met u op.

In de volgende gebruiksaanwijzing treft u gedetailleerde informatie aan over het bepalen van uw PD:

U heeft de bril besteld om te passen maar de PD ontbreekt


Was deze informatie nuttig voor u?


Nog vragen? Onze opticiens helpen u graag.

Neem contact met ons op:
service@misterspex.nl
Bel gratis:
0800 380 06 77

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.