Adidas Originals
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

adidas Originals

(50)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 50 van 50

Zonnebrillen van Adidas Originals bij Mister Spex

Een explosie van kleuren, dat zijn de zonnebrillen van de Adidas Original collectie. De monturen zijn onder andere beschikbaar in het roze, geel, blauw, groen en oranje; de glazen in het blauw, geel of bruin. En wie zegt dat al die kleuren niet gecombineerd kunnen worden binnen één zonnebril? Een blauw-roze-geel montuur met blauwe glazen? Bij Adidas kan én mag het. De brede beugels en robuuste monturen verlenen de zonnebrillen een stoere, outdoorsy look en complementeren de vrolijke, zomerse kleuren.

De zonnebrillen van Adidas Original in de Mister Spex store zijn stoer en zomers. Ze lenen zich uitstekend voor sportieve, outdoor activiteiten en kunnen geheel naar eigen wens worden ‘uitgerust’. Zo heeft u de optie te kiezen voor glazen met een gepolariseerde tint. Gepolariseerde glazen minimaliseren storende zonlicht-schitteringen en optimaliseren het rij- en sport-genot. Kiest u voor ‘coating’, dan voorziet u uw glazen van een extra vuil- en waterafstotende laag. Komt er nu vuil of water terecht op uw bril, dan ‘rolt’ het er als vanzelf weer vanaf (het zogenaamde ‘lotus effect’), waardoor u langer, veiliger en comfortabeler sport. Sommige zonnebrillen van Adidas Original zijn verkrijgbaar op sterkte en als multifocale bril.

Twijfelt u welke zonnebril u het beste staat, dan maakt u gebruik van onze filteroptie in de linker balk. U kunt daar aangeven welke gezichtsvorm u heeft (ovaal, rond, hartvorm of rechthoekig) en wij maken op basis daarvan een eerste selectie voor u. Heeft u bijvoorbeeld een rond gezicht, dan staan rechthoekige brillen u in de regel beter; heeft u een relatief rechthoekig gezicht, dan staan ronde brillen u juist beter. U kunt daarnaast aangeven of u een normaal of een wat breder gezicht heeft, naar welke vorm, type en kleur zonnebril uw voorkeur uitgaat, en binnen welke prijscategorie u wilt zoeken. De zonnebrillen die aansluiten bij uw gezichtsvorm en wensen past u vervolgens in de 3D virtuele paskamer van Mister Spex.

De zonnebril waarop uw keuze valt, plaatst u in de winkelmand. Wij versturen de zonnebril dan zo snel mogelijk (kosteloos). Bevalt uw nieuwe zonnebril onverhoopt niet, maakt u gewoon gebruik van onze 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel