We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Cazal

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Cazal
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

20

Cazal Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Cazal zonnebrillen bij Mister Spex

Cazal is hét merk voor moderne trendsetters. Het extravagante design en het gebruik van materialen zoals titanium en goud hebben geresulteerd in een ware cultstatus. Wie wordt gespot in ‘een Cazal’, labelt zichzelf als onafhankelijk, gedurfd en eclectisch.

In de online shop van Mister Spex, die ruim 4.000 zonnebrillen van topdesigners aanbiedt, treft u klassiekers als de pilotenbril en de browline aan die verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, zilver, bruin en zwart. Sterren als Brad Pitt, Angelina Jolie en Gwen Stefani gingen u voor en worden regelmatig gespot met een zonnebril van Cazal.

Mister Spex heeft als grootste online opticien van Europa uitstekende leveringscondities en servicevoorwaarden. Zo wordt uw bestelling gratis én snel bezorgd, en dankzij de 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie (indien nodig) gratis geretourneerd. Uw bestelling volgt u online via DHL. 


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.