Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Het is Mister Spex's verjaardag! U krijgt van ons -25 % korting op alle glazen¹

Persol Dames zonnebrillen

(23)
Producten 1 tot 23 van 23

Persol Dames zonnebrillen bij Mister Spex

Het merk Persol kent een zeer bijzondere geschiedenis. Begonnen in Turijn, Italië, verwierf het merk bekendheid door het ontwerp van brillen voor vliegeniers en racecoureurs. Deze brillen raakten wijdverspreid, waarna Persol, gedreven door het succes, verder ging met het ontwerpen van zonnebrillen en sportbrillen. Persol zonnebrillen kenmerken zich door hun Italiaans design en hun hoge kwaliteit.

Persol dames zonnebrillen zijn in de loop van de tijd steeds meer uitgebreid. Elke bril is voorzien van het gepatenteerde Meflecto-systeem, dat de bril comfortabeler maakt. Dit is opgemerkt tot in Hollywood, waar bijvoorbeeld Greta Garbo veel wordt gezien met de Persol dames zonnebril. De zonnebrillen kenmerken zich door hun bijzondere uiterlijk en hun duurzaamheid. De brillen worden altijd getest in extreme omstandigheden om te controleren of de performance van de bril wel optimaal is. Daarnaast worden bekende designers om advies gevraagd aangaande de vorm van de bril, waardoor de collectie Persol dames zonnebrillen altijd de laatste mode bevat.

Bij Mister Spex wordt altijd de nieuwste collectie zonnebrillen aangeboden. Met meer dan 2.000 monturen van meer dan 60 grote merken, is Mister Spex dé plaats om op zoek te gaan naar een bril of zonnebril. Een bril kan altijd worden gepast in 3D op onze website, maar het is ook mogelijk om verschillende monturen gratis thuis uit te proberen. Daarnaast bieden wij een snelle service: vandaag vóór 14:00 besteld, morgen thuisbezorgd.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.