Persol Brillen

Persol
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
65 Resultaten

Persol brillen bij Mister Spex! Alle luxekwaliteit onder een dak

Komt u graag elegant voor de dag en kiest u graag uit een ruime collectie van luxe kwaliteitsbrillen of contactlenzen? Dan is de online winkel van Mister Spex iets voor u. Tussen de meer dan 50 Persol brilmonturen, 100 Persol zonnebrillen en contactlenzen vindt u zeker uw gading. Bestel vandaag nog uw Persol bril tegen een scherpe prijs bij Mister Spex.

Schoonheid en elegantie verenigd in Persol brillen

U geniet van contactlenzen of een comfortabele, elegante bril die tijdloze klasse uitstraalt. Met klassevol ontworpen merken maakt u altijd een statement. Bij Mister Spex vindt u ze. Wij luisteren naar de wensen van de klant. Dat merkt u in de mooie collectie van klassevolle Persol brillen en Persol zonnebrillen in 2017. Ziet u graag een rond of een rechthoekig montuur? Onze collectie Persol brilmonturen bevat beide. U kiest tussen de klassieke en elegante Persol brilmonturen die mee evolueren met de mode in 2017 en de Persol brilmonturen met een innovatief design. U vertrouwt terecht op merken met kwaliteit, zoals Persol.

Persol zonnebrillen verkrijgbaar op sterkte

Net zoals de Persol brilmonturen zijn de Persol zonnebrillen een uiting van uw stijl. In combinatie met glazen (op sterkte) bieden ze een perfect en scherp zicht en beschermen u tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. Wenst u uw zonnebril te gebruiken als u met de auto rijdt of sport? Wenst u de weerkaatsing van de zon in het water te snel af te zijn? Dat kan allemaal met de zonnebrillen van Persol. U bestelt in dat geval gepolariseerde glazen in combinatie met een filter. Indien nodig leveren wij u glazen op sterkte. Contactlenzen is een mooi alternatief. Voordat u uw Persol bril koopt, adviseren we u een gratis oogmeting bij een van onze partneropticiens. Doe het vandaag nog.

Vlekkeloze service

Bent u iemand die graag uw Persol bril of zonnebril uitprobeert voordat u die online koopt? Bij Mister Spex kan dat. Met de uitmuntende 3D-tool test u de door u geselecteerde Persol brillen en Persol brilmonturen, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. U hebt de Persol bril van uw dromen of contactlenzen gevonden? U volgt uw pakketje online zodat u zich verheugt op de komst van de professionele thuisbezorger. Had u toch nog iets anders in gedachten, dan geniet u van een 30 dagen 'niet tevreden, geld terug'-garantie. U merkt het, online Persol brillen bij Mister Spex kopen heeft alleen maar voordelen.

Daarom koopt u Persol brillenbij Mister Spex

  • Schoonheid en elegantie in een bril

  • Hoge kwaliteitsnorm

  • Verkrijgbaar op sterkte

  • Gratis oogmeting

  • Scherpe prijs

  • Vlekkeloze service

  • 30 dagen 'niet tevreden, geld terug'-garantie

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel