Brillen

Oakley Brillen

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
140 Resultaten

Waarom kiezen voor Oakley brilmonturen?

Oakley is een Amerikaans sportmerk dat brillen en zonnebrillen op de markt brengt met een vederlicht montuur en een modern en eigentijds design. Omdat verschillende mensen verschillende stijlen verkiezen, heeft het merk een aanbod dat ruim en divers is. Opvallend is de keuze voor lichtgewicht monturen, aanpasbare neuspads en pootjes die niet veel druk achter de oren zetten. Zo bent u verzekerd van een optimaal comfort en een perfecte pasvorm. Om aan ieders wensen te voldoen, streven de ontwerpers van Oakley naar een goede balans tussen functionaliteit en design. En wat is het resultaat?

Brilmonturen waarmee u een sportief avontuur kunt beleven. Of een diepe indruk kunt maken op een feestje. U hebt een ruime keuze aan kleuren en vormen en ook de montuurloze bril is opgenomen in het gamma. Behalve kunststof kunt u ook kiezen voor een bril in metaal of titaan. Die laatste materialen vindt u vooral in de fijnere monturen die een wat subtielere look & feel hebben. Bent u op zoek naar een bril met een feminiene uitstraling en lichte kleuren? Of naar een stoer montuur dat bij alles past? Dan vindt u het binnen de Oakley brilmonturen, want die beslaan het hele spectrum aan stijlen. U kunt ze online kopen bij Mister Spex en dan bent u gelijk zeker van een goede prijs, service en aangepaste glazen.

Tal van Oakley brillen bij Mister Spex

Mister Spex heeft Oakley brilmonturen en zonnebrillen voor zowel dames als heren waarbij keuze en diversiteit duidelijke sleutelwoorden zijn om het aanbod te omschrijven. De breedte van een montuur moet aangepast zijn aan de vorm van uw gezicht. In het aanbod vindt u verschillende keuzes die variëren van smal tot breed. U kunt bewust kiezen om enkel een bepaald type Oakley brillen te bekijken in functie van de montuurbreedte. Ook wat betreft de vorm van de glazen en montuur heeft Mister Spex een ruim assortiment Oakley brilmonturen in de aanbieding. Smal, rechthoekig, vierkant, rond of vlinder, elke vorm heeft een plekje gekregen binnen de brillenlijn.

Wilt u een bril die subtiel is? In dat geval is een randloos model een echte aanrader. Bij deze bril bestaat het montuur enkel uit de neusbrug en de pootjes zodat u hem amper ziet. Mag uw bril wel gezien worden? Dan vindt u tal van Oakley brilmonturen bij Mister Spex in schitterende kleuren en uitvoeringen die de aandacht zonder twijfel naar zich toe trekken. Ovaal, rond, hartvormig of rechthoekig, voor elk gezicht is er een model dat flatteert en een echte blikvanger vormt.

Voordelen van online kopen bij Mister Spex

Online kopen bij Mister Spex brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Online passen

Een van de grootste voordelen van Mister Spex is de mogelijkheid om verschillende monturen online te passen in een virtuele 3D-applicatie. Binnen deze tool kunt u monturen voor uw gezicht schuiven door gebruik te maken van een foto of uw webcam. Zo ziet u meteen of een bepaald montuur bij uw gezicht past en welke kleur het best aansluit bij uw teint, haren en ogen.

  • Vier monturen op proef testen

Bent u een liefhebber van het fysieke passen van uw montuur omdat u ook wilt weten hoe hij aanvoelt? Dan bestelt u vrijblijvend tot vier monturen. U kunt ze testen gedurende een periode van tien dagen. De monturen die u niet wilt houden, stuurt u vervolgens gewoon terug. Zo loopt u geen risico, maar weet u wel perfect welk montuur u online koopt bij Mister Spex.

  • Veilige betaalomgeving

Betalen bij Mister Spex voor uw online aankopen doet u via een versleutelde verbinding. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw transactie in alle veiligheid wordt uitgevoerd.

  • Ruime keuze

Online kopen bij Mister Spex houdt in dat u een ruime keuze hebt aan brilmonturen van verschillende topmerken en designers. U surft makkelijk door het aanbod en selecteert de monturen die het best passen bij uw uiterlijk en smaak.

Hoe kiest u de juiste bril?

De juiste bril kiezen doet u door een aantal criteria te bepalen die voor u belangrijk zijn. Eerst en vooral is er de keuze tussen een montuur met of zonder rand. Kiest u voor het eerste, dan hebt u een bril die opvalt. Ook verschillende andere zaken spelen een grote rol. Afhankelijk van de vorm van uw gezicht zal een bepaald type bril u beter passen. Als u online een bril koopt bij Mister Spex kunt u aangeven hoe uw gezicht gevormd is. Dan krijgt u enkel die monturen te zien die bij u passen. Ook de kleur kunt u vooraf bepalen. Hebt u de belangrijkste eigenschappen waaraan uw bril moet voldoen aangeduid? Vervolgens past u alle monturen die u leukvindt. Dat blijft de beste manier om te weten in welke mate een montuur u al dan niet flatteert. Neem plaats voor de webcam en schuif moeiteloos de monturen voor uw gezicht tot u er eentje vindt waar u echt mee straalt. Bent u helemaal gek op Oakley? Dan probeert u enkel de brilmonturen van dit merk uit. Maar wellicht neemt u ook graag een kijkje bij de brilmonturen van een heleboel andere designers en merken die beschikbaar zijn bij Mister Spex.

Uw bril als accessoire

Hoewel een bril in de eerste plaats functioneel moet zijn, wordt hij in tegenstelling tot contactlezen steeds meer als een accessoire beschouwd waarmee u een finishing touch geeft aan uw outfit. Zeker voor zonnebrillen is dit het geval. De glazen moeten de juiste sterkte hebben en u moet er uiteraard beter mee zien. Maar ook het design speelt een belangrijke rol. Steeds meer mensen schaffen zelfs een bril aan met glazen zonder sterkte. Hierbij draait alles om de uitstraling van het montuur en de manier waarop het uw outfit meer cachet of een vrolijke of sportieve toets geeft. Ook de aanschaf van meerdere brilmonturen komt steeds vaker voor. U wilt tenslotte een andere look wanneer u gaat werken dan wanneer u uitgenodigd bent voor een chic feest of op stap gaat naar een trendy club. Idealiter hebt u verschillende brillen die helemaal bij u passen, waarbij het ene montuur wat opvallender is dan het andere. Varieer op het vlak van kleuren en materialen zodat u altijd een montuur hebt dat perfect bij de gelegenheid past.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel