We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Breedte hoofd
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Versace Dames zonnebrillen

(43)
  • Versace

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 43 van 43

Versace Dames zonnebrillen bij Mister Spex

Een zonnebril is meer dan een noodzakelijke bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het is een mode-item dat meer dan ieder ander accessoire direct zichtbaar is. Met een mooie zonnebril maakt u een onuitwisbare eerste indruk. Niet voor niets kiezen veel mensen daarom voor de stijlvolle ontwerpen van Versace. Bekijkt u onze collectie Versace Dames zonnebrillen en kies voor de kwaliteit en schoonheid die dit merk biedt.

Versace is een van de meest toonaangevende modehuizen in de wereld. De ontwerpers van het Italiaanse merk behoren tot de mondiale top in hun vakgebied. Dat is te zien aan de collectie Versace Dames zonnebrillen. De monturen blinken uit in verfijning en schoonheid. Kiezen voor een zonnebril van Versace betekent kiezen voor een uitstraling van kwaliteit en smaak. De modellen verschillen onderling sterk, maar hebben hun klasse en stijl gemeen. Wie wil flaneren aan de Italiaanse kust of er gewoon in het dagelijks leven stijlvol uit wil zien, kiest voor een montuur van Versace!

Versace Dames zonnebrillen koopt u gemakkelijk en voordelig bij Mister Spex. U kunt kosteloos vier modellen tien dagen thuis bekijken en kiezen voor het montuur dat het beste bij u past en dat u de gewenste uitstraling geeft. Als u de bril voor twee uur 's middags bestelt, heeft u de brillen van uw keuze binnen 3 dagen in huis. De koeriers van DHL bezorgen aan de deur en dankzij het online volgsysteem kunt u precies zien hoe het ervoor staat met uw bestelling.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.