Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bespaar 20 % op onze luxemerken.¹ – Code: PREMIUM20
Nu besparen

Versace Dames zonnebrillen

(31)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 31 van 31

Versace Dames zonnebrillen bij Mister Spex

Een zonnebril is meer dan een noodzakelijke bescherming tegen schadelijke UV-straling. Het is een mode-item dat meer dan ieder ander accessoire direct zichtbaar is. Met een mooie zonnebril maakt u een onuitwisbare eerste indruk. Niet voor niets kiezen veel mensen daarom voor de stijlvolle ontwerpen van Versace. Bekijkt u onze collectie Versace Dames zonnebrillen en kies voor de kwaliteit en schoonheid die dit merk biedt.

Versace is een van de meest toonaangevende modehuizen in de wereld. De ontwerpers van het Italiaanse merk behoren tot de mondiale top in hun vakgebied. Dat is te zien aan de collectie Versace Dames zonnebrillen. De monturen blinken uit in verfijning en schoonheid. Kiezen voor een zonnebril van Versace betekent kiezen voor een uitstraling van kwaliteit en smaak. De modellen verschillen onderling sterk, maar hebben hun klasse en stijl gemeen. Wie wil flaneren aan de Italiaanse kust of er gewoon in het dagelijks leven stijlvol uit wil zien, kiest voor een montuur van Versace!

Versace Dames zonnebrillen koopt u gemakkelijk en voordelig bij Mister Spex. U kunt kosteloos vier modellen tien dagen thuis bekijken en kiezen voor het montuur dat het beste bij u past en dat u de gewenste uitstraling geeft. Als u de bril voor twee uur 's middags bestelt, heeft u de brillen van uw keuze binnen 3 dagen in huis. De koeriers van DHL bezorgen aan de deur en dankzij het online volgsysteem kunt u precies zien hoe het ervoor staat met uw bestelling.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.